OSIM ŠTO DOBRO IGRAJU ZNAJU BITI I ŠARMANTNI: Fudbaleri kluba "Radnički" u Sremskoj Mitrovici delili cveće za Dan žena VIDEO, FOTO
Foto: Kurir

OSIM ŠTO DOBRO IGRAJU ZNAJU BITI I ŠARMANTNI: Fudbaleri kluba "Radnički" u Sremskoj Mitrovici delili cveće za Dan žena VIDEO, FOTO

Srbija -

SREMSKA MITROVICA - U centru Sremske Mitrovice, juče su fudbaleri sremskomitrovičkog kluba „Radnički“ priredili posebnu akciju povodom Međunarodnog dana žena. U skladu sa tradicijom, fudbaleri su odlučili da razvesele dame u gradu tako što su im poklonili cveće. Ove godine, povodom obeležavanja 101 godine postojanja kluba, podeljeno je 101 karanfil.

Mladi fudbaleri „Radničkog“ su se okupili na šetalištu u centru grada kako bi delili cveće damama koje su prolazile. Gest pažnje nije prošao neprimećeno, a osmesi na licima žena potvrdili su uspeh ove inicijative.

1 / 8 Foto: Kurir

„Našim dragim sugrađankama, majkama, sestrama, bakama podelili smo karanfile. Ovaj skromni znak pažnje izmamio je osmeh na njihovim licima, što nam je i bio cilj“, istakli su predstavnici fudbalskog kluba.

Ovo nije prvi put da fudbaleri „Radničkog“ organizuju ovakvu akciju. Već drugu godinu zaredom, odlučili su da obraduju žene u svom gradu, izražavajući tako poštovanje i zahvalnost prema ženama u zajednici. PR "Radničkog", Danka Tufegdžić, izrazila je nadu da će ova inicijativa postati tradicionalna, naglašavajući da je fudbal danas sport koji uveliko privlači i žensku publiku.

00:42

Prvoligaš iz Sremske Mitrovice podelio 101 karanfil ženama

„Radnički“ će u aprilu obeležiti svoj 101. rođendan, te su odlučili da ovom gestu dodaju posebnu simboliku deljenjem 101 karanfila. Ovaj događaj nije samo prilika za darivanje, već i poziv ženama da prate fudbalske utakmice i aktivno učestvuju u sportskim dešavanjima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track