"BILO JE STRAŠNO, UMALO NE IZGORESMO" Prvi snimci! Bojleri eksplodirali jedan za drugim u zgradi u Čačku! Svi stanari evakuisani
Foto: Zoran Grujović

kurir na licu mesta

"BILO JE STRAŠNO, UMALO NE IZGORESMO" Prvi snimci! Bojleri eksplodirali jedan za drugim u zgradi u Čačku! Svi stanari evakuisani

Srbija -

ČAČAK - Noćas oko ponoći je došlo do havarije na instalacijama u zgradi u širem centru Čačka zbog čega su svi stanari evakuisani.

Havarija se dogodila oko ponoći na elektromreži, a na tri vertikale u objektu električna instalacija se prespojila sa vodovodnom, zbog čega je u velikom broju stanova došlo do eksplozije bojlera.

- Bio je strašno, osetila sam dim a već u sledećem trenutku se čula jaka eksplozija, to me probudilo. Ubrzo potom čule su se eksplozije i iz okolnih stanova, mislila sam da ćemo svi izgoreti - priča Lena, stanarka zgrade u Ulici čačanski partizanski odred 2 u širem centru Čačka.

00:15

Eksplozija bojlera u zgradi u Čačku

Ubrzo po izbijanju havarije na lice mesta su stigli vatrogasci koji su obezbedili objekat, a kompletnu zgradu evakuisali.

- Odmah nakon eksplozije u hodniku je nastao metež, ljudi su u panici počeli da izlaze napolje, mislili smo da ćemo izgoreti. Moj stan je poplavljen, i unutra ne može da se uđe, ne znamo šta je uzrok havarije na elektroinstalacijama – priča ova Čačanka.

Troje stanara primljeno u Urgentni

Prema informacijama iz Opšte bolnice u Čačku, troje stanara je zatražilo lekarsku pomoć nakon noćašnje havarije koja se dogodila u Ulici čačanski partizanski odred, u naselju Alvadžinica.

- U Urgentno-prijemnu službu su promljene tri osobe iz noćašnjeg požara. Pacijenti su opservirani zbog udisanja dima. Posle terapije i opservacije pušteni su na kućno lečenje - rekla je dr Marija Stranjanac, PR bolnice.

00:15

Eksplozije bojlera u zgradi u Čačku

Stanari u ovom selu Alvadžinice, gde se incident dogodio, noć su proveli kod rođaka.

U ovom incidentu nema povređenih, a daljom istragom biće utvrđeno šta je uzrok havarije.

Kurir.rs/Video: Zoran Grujović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track