ŠOK PRIZOR! Vladica objavio gde je otkrio dve ogromne zmije: Morali smo da bušimo rupe, ko zna koliko su boravile (FOTO)
Foto: Facebook/Vladica Stanković

ŠOK PRIZOR! Vladica objavio gde je otkrio dve ogromne zmije: Morali smo da bušimo rupe, ko zna koliko su boravile (FOTO)

Srbija -

Toplo vreme i 30 stepeni još u martu izmamili su i zmije iz svojih skloništa. Vladica Stanković, poznati zmijolovac skoro svakoga dana ima pune ruke posla.

Naime, on je danas na Fesjbuku objavio jednu neobičnu intervenciju koju je imao.

- Ovo je specifična jedna intervencija koja se dešavala kod porodice Savić. Zmije su bile u bloku kuće, morali su da buše rupe i kasnije da ih popunjavaju. Izvukao sam dve zmije koje su bile tu useljene od kraja do kraja one su tu boravile, ko zna koliko vremena - rekao je Vladica i dodao:

- I rešili smo taj posao, evo ih izvukli smo dve ogromne zmije, šumski smukovi su u pitanju, dugogodišnji problem - objasio je on.

- Zmije su se izmilile s prvim toplim danima, one su aktivnije i pokretljivije kada sakupe dovoljno toplotne energije. Čim bude još toplije, biće još pokretljivije. Maj i jun su im sezona parenja, tada su najpokretnije. Ipak, desi se da i njih iznenadi pljusak i zahlađenje. Onda ne mogu da dostignu svoju regularnu "radnu temperaturu" i onda se desi da ne stignu da pobegnu ako im ide čovek u susret. U tim situacijama, kao i inače, ne treba ih dirati. Treba se odaljiti i pustiti ih da odu svojim putem. Zmija nikad neće napasti čoveka, one se sklanjaju od nas - objasio je ranije Stanković.

Bonus video:

01:59

Vladica Stanković hvata zmije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track