NAJAVLJENO VIŠE OD 250 UČESNIKA: U Gornjoj Koviljači 4. Međunarodna izložba pasa svih rasa
Foto: T.Ilić

NAJAVLJENO VIŠE OD 250 UČESNIKA: U Gornjoj Koviljači 4. Međunarodna izložba pasa svih rasa

Srbija -

GORNJA KOVILJAČA - Velika Međunarodna izložba pasa svih rasa biće održana naredne subote (20.4) na terenima etno-sela ”Sunčana reka” u Gornjoj Koviljači, najavili su iz Kinološkog društva Loznice (KDL), koje je organizator u saradnji sa gradskom upravom, Turističkom organizacijom i Kancelarijom za mlade.

Prema rečima Saše Spasojevića, predsednika KDL, očekuje se učešće više od 250 pasa, a do sada su prijavljeni dolasci iz Rusije, Finske, Poljske, Danske, a očekuju se prijave i iz Rumunije, Bugarske, Austrije, Mađarske kao i bivših jugoslovenskih republika.

izložba pasa, Gornja Koviljača
foto: T.Ilić

Na četvrtoj Međunarodnoj izložbi pasa svih rasa biće šest ringova, prvi put dolazi internacionalni sudija iz Mađarske, a iz KDL najavljuju bogat nagradni fond. Prošle godine dobijeni termin izložbe, baš na Vaskrs, uzrokovao je nešto manji odziv pa je bilo između 70 i 80 rasa pasa, ali je zato pretprošle bilo 110 rasa, odnosno gotovo 400 pasa.

Prijavljivanje učesnika je do 16. aprila, a domaćini se nadaju da će ih poslužti lepo vreme i da će na izložbu doći očekivanih više od 250 učesnika. Druženje ljubitelja najboljeg čovekovog prijatelja počinje od 10 časova, a za posetioce je ulaz besplatan.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja