PAS IZUJEDAO DEVOJČICU U DVORIŠTU ŠKOLE Drama u Prokuplju: Devojčica mirno prolazila kad se okomio na nju, ima povredu butina
Foto: Shutterstock

PAS IZUJEDAO DEVOJČICU U DVORIŠTU ŠKOLE Drama u Prokuplju: Devojčica mirno prolazila kad se okomio na nju, ima povredu butina

Srbija -

U dvorištu Tehničke škole „15.maj“ rano jutros pas lutalica je ujeo srednjoškolku. Intervenisala je Hitna pomoć, a zatim i nadležne službe koje su pokupile pse koji se ovde skupljaju.

Devojka je dobro i nakon primljene terapije, optuštena je kući.

Sve se dogodilo iza zgrade u kojoj se nalazi Osnovna škola „Milić Rakić Mirko“ koja je u istom dvorištu kao i srednja škola. Kako tvrde svedoci, bilo je nekoliko pasa, od kojih je jedan agresivan, a učenice su samo prolazile, kada se taj pas okomio na jednu od njih. Naneo joj je posekotinu na butini.

pas
foto: B.R.

Nakon toga škole su obavestila lokalnu samoupravu, a gradonačelnik Prokuplja Miroslav Antović nam je potvrdio da je Javno komunalno preduzeće „Gradski vodovod“ Prokuplje izašlo na teren i pokupilo pse lutalice sa ovog prostora.

Inače, danima se žale roditelji osnovaca da neki od pasa koji se okupljaju umeju da budu agresivni i da se plaše za bezbednost dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track