TEŽAK LANČANI SUDAR KOD ČAČKA, AUTOMOBILI SMRSKANI, VELIKI BROJ POVREĐENIH: "Vozilo je odjednom počelo da se puši" (FOTO)
Foto: RINA

TEŽAK LANČANI SUDAR KOD ČAČKA, AUTOMOBILI SMRSKANI, VELIKI BROJ POVREĐENIH: "Vozilo je odjednom počelo da se puši" (FOTO)

Srbija -

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se tokom popodnevnih sati, na uglu Solunske i Obilićeve ulice u centru Čačka, kada je došlo do lančanog sudara u kom su učestvovala tri vozila.

U ovoj nezgodi povređeno je 5 osoba, tri muškarca i dve žene.

Svi su prevezeni u Opštu bolnicu u Čačku u stabilnom stanju.

- Sva tri automobila su slupana i pričinjena im je ogromna materijalna šteta. Od siline udara jedno vozilo odjednom je počelo da se puši, a delovi su se rasuli po čitavom kolovozu - kazao je jedan od očevidaca udesa.

sudar
foto: RINA

Prema prvim informacija sa lica mesta, prilikom udesa povređeno je 5 osoba koje su prevezene u Opštu bolnicu u Čačku.

Stanovnici ovog dela grada apeluju na sve vozače da prilagode brzinu uslovima na putu i vožnji u naseljenom mestu, jer su ovakve slike svakodnevica.

- Mislim da je ovde preko potreban jedan ležeći policijac kako bi izbegli ovakav scenario i smanjili broj udesa u gradu. U ovom naselju ima dosta i male dece zbog čega strahujemo za njihovu bezbednost - dodaju građani.

Kurir.rs/Rina/Preneo: D. P.

Bonus video:

00:04

Lančani sudar 4 vozila u ulici Vojislava Ilića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track