MALI JUBILEJ U KULI 15. JUNA: Trka prijateljstva – 1.000 trkača, 1.000 prijatelja
Foto: Dragan Ćela Milić

MALI JUBILEJ U KULI 15. JUNA: Trka prijateljstva – 1.000 trkača, 1.000 prijatelja

Srbija -

Atletski klub Hajduk maraton tim Kula sa ponosom najavio je mali jubilej – 15. Trku prijateljstva, koja će se održati 15. juna u Kuli.

Ova trka, dobro poznata u svetu trčanja u zemlji i regionu, prepoznatljiva je po druženju, nagradama, tomboli i svemu lepom što donosi tokom svih ovih 15 godina. To je ubedljivo jedna od najposećenijih trka u Srbiji.

Prijave za trku na 5 km, 10 km i nordijsko hodanje na 5 km moguće je izvršiti na sajtu trka.rs. Pored trka za odrasle, biće organizovano i nekoliko dečijih trka.

trka
foto: Dragan Ćela Milić

Predsednik Atletskog kluba Hajduk maraton tim Kula Zdravko Mišović najavio je događaj:

"Pripremamo trku i druženje u koje je uloženo do sada najviše ljubavi i energije. Drago mi je što trka svih ovih 15 godina nosi ideju sa kojom je sve i počelo – ljubav prema trčanju i negovanje prijateljstva. Srećan sam što je mnogima Kula prva trka kojom ulaze u svet trčanja, a zatim nam se verno vraćaju svake godine.“

Za učesnike su pripremljene vredne nagrade i iznenađenja, uključujući medalje za sve finišere i posebne vredne nagrade za pobednike u različitim kategorijama. Osim trka, za posetioce i učesnike biće organizovane razne zabavne aktivnosti, uključujući muzičke nastupe, izložbu ručnih radova, štandove sa hranom i pićem, kao i promociju drugih trka iz zemlje i regiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track