Novi Sad u četvrtak bez vode

Od 8 do 22 sata

Novi Sad u četvrtak bez vode

Srbija -
Cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, dečje bolnice, porodilišta, državne i Klinike za dijalizu, zatvora i u centrima Sremske Kamenice, Sremskih Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina

NOVI SAD - Novi Sad i prigradska naselja u četvrtak će bez vode ostati od osam sati do večernjih časova zbog radova na Pogonu za preradu i distribuciju vode. Zbog toga će u sistemu biti pet puta manja količina vode od uobičajene, tako da je moguće samo da u nižim spratovima pojedinih zgrada bude vode vrlo slabog pritiska.

Cisterne sa pitkom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, dečje bolnice, porodilišta, državne i Klinike za dijalizu, zatvora i u centrima Sremske Kamenice, Sremskih Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina.

Dom zdravlja u Novom Sadu će raditi pod posebnim režimom rada kao tokom vikenda i praznika. Kako je najavljeno iz pres službe Doma zdravlja, pedijatri i stomatolozi sutra će 24 sata dežurati u objektu u Rumenačkoj ulici.

Lekari opšte medicine radiće u objektu na Limanu od sedam do 20 sati, a ekipe Službe za kućno lečenje redovno će posećivati svoje pacijente.

Svi pacijenti koji su zakazali preglede za 15. novembar biće pregledani u istim terminima 17. novembra, kada će svi objekti Doma zdravlja raditi kao rednim danom.

Iz Doma zdravlja upućen je apel građanima da sutra dolaze samo u hitnim slučajevima. Bačka strana grada i prigradska naselja koja se nalaze na njoj vodu će dobiti između 19 i 20 sati, a niži delovi Petrovaradina, Donja Kamenica, niži delovi Sremskih Karlovaca i Ledinci vodu će dobiti do 22 sata.

U višim delovima naselja na sremskoj strani grada stabilizacija sistema očekuje se oko ponoći. Iz "Vodovoda" je upućen apel građanima da danas ne uzimaju nepotrebno velike zalihe vode i da, ukoliko to rade u večernjim časovima, ne čine maksimalnim mlazom da se ne bi poremetilo sistem vodosnabdevanja već večeras.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track