DRAMA: Iz zavejanog auta evakuisana porodica
Foto: REUTERS

U blizini Kikinde

DRAMA: Iz zavejanog auta evakuisana porodica

Srbija -
Predrag Marić apelovao na građane koji se nađu u sličnoj situaciji, bilo gde na putu da pozovu pripadnike vatrogasno-spasilačkih jedinica na broj telefona 193

BEOGRAD - Iz zavejanog automobila na području Kikinde vatrogasno-spasilačke ekipe su evakuisale porodicu i smestili je u lokalni Vatrogasni dom, izjavio je večeras načelnik Sektora MUP za vanredne situacije Predrag Marić. On je u apelovao na građane koji se nađu u sličnoj situaciji, bilo gde na putu da pozovu pripadnike vatrogasno-spasilačkih jedinica na broj telefona "193".

"Pripadnici vatrogasno spisliačkih jedinica preventivno obilaze sve autombile koji imaju probleme u saobraćaju kako bi videli da li je nekome potrebna pomoć", dodao je Marić. On je rekao i da vatrogasno-spisliačke ekipe i dalje pukušavaju da oslobode za saobraćaj put Sivac - Kljajićevo u Bačkoj na kome je nastao zastoj u saobraćaju zbog cisterne koja je preprečila tu saobraćajnicu.

"Sada na toj lokaciji čeka oko stotinu automobila a po informacijama sa terena put će biti prohodan u narednih sat i po mada i to treba uzeti sa rezervom zbog jakog vetra i snega", rekao je on. Marić je istakao i da su svi problemi u saobarćaju tokom dana nastali zbog teretnih kamiona, cisterni i drugih velikih vozila koja su preprečavala saobraćajnice zbog proklizavanja po snegu. On je apelovao na vožače tih vozila da noćas ne kreću na put kao i na ostale građane da u saobraćaju učestvuju samo ukoliko moraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track