Putevi u Vojvodini prohodni, sneg ponovo na putu

Teško, ali ide

Putevi u Vojvodini prohodni, sneg ponovo na putu

Srbija -
Iz “Vojvodinaputa” upozoravaju vozače na maksimalnu opreznost u vožnji, upotrebu zimske opreme i apeluje da se bez preke potrebe ne kreće na put

NOVI SAD - Svi važniji putevi u Vojvodini su prohodni ali sneg, koji je danas ponovo počeo da pada, primorao je putare na maksimalno angažovanje, rečeno je večeras u Zimskoj službi “Vojvodinaputa”. Ekipe tog preduzeća su u četvrtom stepenu pripravnosti, što podrazumeva potpunu uposlenost ljudstva i mehanizacije na čišćenju saobraćajnica, rekao je dežurni u informativnom centru te službe Aleksandar Gudurić.

Iako su snežne padavine u pokrajini manjeg intenziteta nego proteklog vikenda, putevi su ipak ponovo zavejani tako da će putari najverovatnije raditi čitave noći, odnosno dok god to bude neophodno, napomenuo je Gudurić. On je dodao da je situacija nešto povoljnija na putevima na severu Vojvodine i u većem delu Srema, gde je do sada palo manje snega.

Iz “Vojvodinaputa” upozoravaju vozače na maksimalnu opreznost u vožnji, upotrebu zimske opreme i apeluje da se bez preke potrebe ne kreće na put u ovim teškim uslovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track