Posle 24 sata odblokiran autobus kod Prokuplja

Otklonjen zastoj

Posle 24 sata odblokiran autobus kod Prokuplja

Srbija -
Pošto je sneg prestao da pada, uz pomoć mehanizacije službe za raščišćavanje puteva pomeren autobus Niš-Ekspresa, zaglavljen u snegu, koji se preprečio na kolovozu i zaustavio saobraćaj na toj relaciji

PROKUPLJE- Putni pravac Prokuplje-Gornja Konjuša kod sela Gubetin odblokiran je posle 24 sata blokade pošto je izvučen autobus zaglavljen u snegu, izjavio je dispečer autobuske stanice u Prokuplju Miroslav Stevanović.

On je kazao da je u popodnevnim satima, pošto je sneg prestao da pada, uz pomoć mehanizacije službe za raščišćavanje puteva pomeren autobus Niš-Ekspresa, zaglavljen u snegu, koji se preprečio na kolovozu i zaustavio saobraćaj na toj relaciji.

"Uspeli smo da pomerimo autobus koji se zbog velikog snega zaglavio na putu, ali ovaj putni pravac još uvek nije raščišćen tako da će od putara zavisiti da li će od sutra ponovo biti uspostavljen redovan autobuski i svaki drugi saobraćaj na ovoj relaciji", kazao je Stevanović.

Niš Ekspres ima redovnu svakodnevnu liniju od Prokuplja do Gornje Konjuše, dok je saobraćaj prema planinskim selima Gornja Toponica, Bejašnica, Kruševica i Tovrljane obustavljen već duže vreme zbog oštećenja na kolovozu. U zimsko vreme ova planinska sela podno planine Sokolovica, u kojima žive mahom starriji meštani, svake godine su zbog snežnih nanosa odsečena od sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track