TAJKUNSKO GLASILO: Kovačević urednik Đilasovih novina!

Tajni projekat

TAJKUNSKO GLASILO: Kovačević urednik Đilasovih novina!

Politika -
Dragan Đilas pokreće nove tajkunske novine Ekspres od 15. januara, sa istom ekipom koja je pravila ugašeni Press

BEOGRAD - Stari prijatelji.Antonije Kovačević biće glavni urednik novih dnevnih novina Dragana Đilasa, koje će se zvati Ekspres, saznaje Kurir! Kovačević je već najavio da će napustiti portal Telegraf, gde je glavni urednik, kako bi vratio pod kapu predsednika DS i gradonačelnika Beograda i pokrenuo Ekspres od 15. januara. On je već danas bio je u prostorijama ugašenog dnevnika Press, koji su ortački držali Dragan Đilas i uhapšeni Miroslav Mišković.

- Antonije je dolazio u redakciju Pressa i rekao nam je da se ništa ne brinemo, pošto će on da vodi nove novine u kojima ćemo svi biti dobro došli, gde ćemo imati dobre i redovne plate. Obećao je da će Ekspres početi da izlazi posle Nove godine, oko 15. januara - rekao je za Kurir jedan od novinara, koji svaki dan dolaze u prostorije ugašenog Pressa i čekaju kada će im Đilas i Mišković isplatiti nekoliko zaostalih plata, koje su obećali, ali koje nikako ne stižu.

Zanimljivo je i da je Danka Novović, supruga Antonija Kovačevića u vreme dok je on bio glavni urednik tabloida Alo i dok je žestoko napadao tadašnjeg lidera DS i predsednika Srbije Borisa Tadića, postala ni manje, ni više nego glavni menadžer za informisanje Grada Beograda, bez ikakvog prethodnog iskustva. Đilas je i dan danas drži na tom mestu.

Antonije Kovačević
Antonije Kovačević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja