Dva pokušaja samoubistva u Kragujevcu?!
Foto: Beta

Hitna pomoć

Dva pokušaja samoubistva u Kragujevcu?!

Srbija -
Prvi pokušaj samoubistva dogodio se neposredno pre ponoći, tako što je jedna osoba pucala sebi u glavu, dok je druga osoba pokušala da se ubije skokom sa četvrtog sprata nekoliko minuta posle ponoći

BEOGRAD - U Kragujevcu su se protekle noći dogodila dva pokušaja samoubistva, rekao je zamenik direktora Hitne pomoći u tom gradu Aleksandar Kličković.

Prvi pokušaj samoubistva dogodio se neposredno pre ponoći, tako što je jedna osoba pucala sebi u glavu, dok je druga osoba pokušala da se ubije skokom sa četvrtog sprata nekoliko minuta posle ponoći.

"Obe osobe su u vrlo teškom stanju prevezene u Urgentni centar", kazao je Kličković. Lekari kragujevačke Hitne pomoći protekle noći imali su ukupno 22 terenske intervencije, a njihovu pomoć najčešće su tražili hronični bolesnici.

U noći između ponedeljka i utorka, u Novom Sadu dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene tri osobe. Prema rečima portparolke Hitne pomoći u tom gradu Sanje Pokrajac Nenadić, od troje povređenih dve osobe su motociklisti koji su se povredili u udesima na Futoškom putu i naselju Kamenjar.

Lekari novosadske Hitne pomoći imali su ukupno 99 intervencija, a najviše su zvali kariološki pacijenti zbog problema sa povišenim krvnim pritiskom i lupanjem srca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track