KIM KATRAL OGORČENA: Ne vređajte me jer nemam dete!
Foto: Profimedija

Holivud

KIM KATRAL OGORČENA: Ne vređajte me jer nemam dete!

Zabava -
Popularna glumica iz serije Seks i grad više ne može da trpi uvrede na račun potomstva

Čuvena Samanta iz popularne serije "Seks i gard", koju je tumačila Kim Katral je zgoržena optužbama na račun što se nije ostvarila u ulozi majke. Ona je bila udata tri puta, a vređa je kada je neko osudi što nema decu.

"Nije samo uvredljivo čuti te reči, nego što zvuči kao da vredite manje jer nemate potomstvo", rekla je Kim, koja tvrdi da iako nije biološki roditelj, ona ipak na neki način i jeste roditelj. Katralova je mentor mladim glumcima i glumicama, a ima sestriće i sestričine, za koje je veoma vezana.

"Postoje načini da postanete majka danas i u ovim godinama, a da to ne mora da uključuje vaše ime na dečjoj kršenici. Možete ispoljiti majčinsku stranu veoma jasno i veoma snažno. I to je za mene veoma zadovoljavajuće. Možda nisam menjala pelene, ali sam sestričini pomagala da završi medicinsku školu, a bila sam i uz svoj sestrića kada je prolazio kroz veoma težak period u životu. To su veoma majčinske stvari i veoma me hrane. Zato osećam da sam na neki način majka", tvrdi glumica.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Ona je priznala da je prvenstveno odlagala potomstvo, a kasnije nije ni bila sigurna da li je to ono što želi.Kim pamtimo kao seksi Samnatu, a danas za sebe kaže da je u emotivnoj penziji. Sa 19 godina se udala za kanadskog pisca Lerija Dejvisa, ali je brak nakon godinu dana poništen. Zatim se u 26. godini udala za Andrea Lisona, a razvela se nakon 7 godina. Brak koji je u 42. godini sklopila sa džez bastistom Markom Levinsonom trajao je svega šest godina. Trenutno nema emotivnog partnera i tvrdi da je se muškarci plaše.

"Nisam prosečna singl žena. Kao i svi muškarci i žene i ja dolazim sa nekim prtljagom. Svima je teško. Biti sam u ovim godinama je zaista teško, jer znaš šta želiš, šta ne želiš i toliko puta si prošao kroz sve to i znaš šta nećeš istrpeti. Zato sam sada u penziji, kada je reč o romansama", zaključuje američka glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track