Dženifer Lorens ženski Korleone u novom filmu Džoj

Promo

Dženifer Lorens ženski Korleone u novom filmu Džoj

Zabava -
Tim iz snova - Dženifer Lorens, Roberta De Nira i Bredlija Kupera ponovo je okupio reditelj Dejvid O. Rasel kako bi stvorio inspirativnu i toplu ljudsku priču - „Džoj”, koji nam u bioskope stiže od 7. januara.

Inspirisan istinitom pričom ovaj film govori o Džoj Mangano (Dženifer Lorens), osnivačici revolucionarnih krpa za brisanje poda „Miracle Mops“. Izdaja, prevara, gubitak nevinosti i ožiljci od ljubavi, podižu tenziju u izuzetno emotivnoj i ljudskoj komediji o upravljanju porodicom i poslom koji ne trpi greške. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Džoj uspeva u svojoj nameri da postane žena koja transformiše vlastiti život, ali i život svoje porodice.

U ostvarenju „Džoj”, Dženifer je okružena sa nekoliko članova ekipe sa kojima Rasel rado sarađuje - Robertom De Nirom, Bredlijem Kuperom, Edgarom Ramirezom, Izabelom Roselini, Dijanom Led i Virdžinijom Medsen. „Džoj” je dobio dve nominacije za Zlatni Globus, uključujući nominacije za najbolji film i najbolju glavnu žensku ulogu. Kritičari ga opisuju kao priču o pravim ljudima sa kojima možete da se poistovetite i koju obavezno treba da pogledate u bioskopima od 7. januara.Za vreme praznika u bioskopima možete pogledati i filmove „Viktor Frankenštajn” - film o tvorcu najpoznatijeg čudovišta, sa Džejmsom Mekavojem i Danijelom Redklifom u glavnim ulogama ili četvrti nastavak filma o dogodovštinama popularnih veverica - Alvin i veverice: Velika avantura.Više o filmovima možete pronaći na sajtu www.mcf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track