NAJVEĆI SAJAMSKI POPUSTI ZA LETO 2016.

Travelland

NAJVEĆI SAJAMSKI POPUSTI ZA LETO 2016.

Zabava -
Odaberite svoju destinaciju na internet prezentaciji turističke agencije Travelland i iskoristite pravu priliku za popust.

Turistička agencija Travelland i ove godine spremno dočekuje sajam turizma. U ponudi su Letovanja, zimovanja, putovanja po evropskim i svetskim metropolama, boravak u spa centrima, avio karte za ceo svet ili rent-a-car usluge . Mnogobrojne povoljnosti i akcije su i dalje aktuelne, pa turisti imaju priliku da uživaju na svojoj odabranoj destinaciji uz najveće sajamske popuste.

Redovni gosti agencije Travelland već znaju za najbolju ponudu apartmanskog i hotelskog smeštaja na obalama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji. Međutim, agencija Travelland se uvek potrudi da obogati svoju ponudu i predloži svojim gostima nešto drugačije, pa su tako novost u agenciji Travelland AVIO ARANŽMANI ZA LETO u Grčkoj i to u Pargi, na Kritu, Rodosu, Kefaloniji, Skiatosu i ostrvu Krf, ali i u Italiji, tačnije na SICILIJI . Treba iskoristiti priliku za popust i do preko 50%. Kada već govorimo o avio aranžmanima, ne možemo da ne spomenemo i popuste koji traju do 24.02.2016. Ove godine, po prvi put, gosti će imati priliku da putuju avionom i do Halkidikia. Turistička agencija Travelland je obezbedila čarter mesta na ovoj relaciji.

Što se avio aranžmana tiče izdvojili bismo hotel Porto Carras Sithonia thalasso hotel & Spa 5*. U toku je neverovatna akcija koja obuhvata GRATIS AVIO PREVOZ ZA jedno dete do 12 godina uz DODATNI POPUST NA VEĆ SPECIJALNE SAJAMSKE CENE.

Od ostalih hotela izdvajamo hotele na Halkidikiu. Neverovatne popuste nude Alexandros Place Hotel & Suites 5* Uranopolis i to čak 47%. Cronwell Platamon Resort 5* Platamon odobrava popust do 32%, dok Royal Paradise Beach Resort 5* Potos na Tasosu dočekaće goste uz čak 42% popusta. Najveći popusti će važiti samo u toku sajma, zato požurite kako bi iskoristili najviše. Budite prvi!

Za ovo leto iz agencije Travelland poručuju i da će HIT leta biti i hotelski smeštaj na primorju u Bugarskoj. Ukoliko odaberete hotel Doubletree by Hilton 4* u Zlatnim Pjascima, uživaćete uz popust do čak 55%. Na plažama Sunčevog brega uživajte u hotelu Grand Hotel Sunny Beach 4* uz popust do 45%. U Nesebru uz popust do 35% boravite u hotelu Vigo 4*

Gosti agencije Travelland godinama koriste najbolju ponudu apartmana na Halkidikiju, a posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen među korisnicima apartmanskog smeštaja.Naravno, u ponudi su i ostala mesta popularnog poluostrva Halkidiki: Hanioti, Kalitea, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos, a sada već i omiljen Metamorfozis. Popusti do preko 25% za uplate najma apartmana, čekaju sve zainteresovane posebno u toku sajma, jer su tada aktuelni najveći popusti, naravno ukoliko do tada ostane slobodnih kapaciteta.

U ponudi turističke agencije Travelland su, kao i uvek, aranžmani za putovanje po evropskim i svetskim metropolama kao što su Rim, Istanbul, Lisabon, Pariz i mnoge druge. HIT PUTOVANJA u romantičnu Veneciju po ceni već od 65eur ili Prag takođe po ceni od 65eur možete posetiti već u početkom marta. Uz ovako niske cene, možete obići i neke druge metropole Evrope.

Potrebno je zaista požuritii i iskoristiti sve povoljnosti koje se nude, pošto će najveći popusti trajati samo u toku sajma. Čekamo Vas u prijatnom ambijentu naše agencije kako bismo Vam izašli u susret na najbolji mogući način. Pored dolaska u poslovne prostorije, koje se nalaze u Dobračinoj 43 u Beogradu, sve informacije ili rezerervaciju možete dobiti i telefonskim putem. Odaberite svoju destinaciju na internet prezentaciji turističke agencije Travelland i iskoristite pravu priliku za popust. Definitivno, leto vas čeka na najpovoljniji mogući način. Dobrodošli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track