SAJAMSKA RASPRODAJA HOTELA U BUGARSKOJ I GRČKOJ ZA LETO 2016

Travelland

SAJAMSKA RASPRODAJA HOTELA U BUGARSKOJ I GRČKOJ ZA LETO 2016

Zabava -
Preporučujemo posetu profesionalnom timu agenata iz naše dobro poznate turističke agencije Travelland koji će Vam pomoći u izboru destinacije.

Vaša omiljena turistička agencija Travelland izdvaja za Vas najbolje i najpovoljnije hotelske i apartmanske ponude

Defnitivno je glavni izbor Grčka kao najpopularnija destinacija i svakako poluostrvo Halkidiki U agenciji Travelland ističu da su u toku sajamski i redovni popusti i da je ovo najpovoljniji trenutak za rezervaciju aranžmana za letnji odmor. Kako bi na najbolji način ispratili sajam, agencija Travelland radiće i u nedelju.

U ponudi su aranžmani apartmanskog i hotelskog smeštaja na obalama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji. Ove godine su popularni i AVIO ARANŽMANI ZA LETO u Grčkoj i to u Pargi, na Kritu, Rodosu, Kefaloniji, Skiatosu i ostrvu Krf, ali i u Italiji, tačnije na SICILIJI . Treba iskoristiti priliku za popust i do preko 50%. Kada već govorimo o avio aranžmanima, ne možemo da ne spomenemo i popuste koji traju do 24.02.2016. Iz agencije Travelland poručuju da će gosti imati priliku da putuju avionom i do Halkidikia jer je agencija Travelland obezbedila čarter avio prevoz na ovoj relaciji. Gosti ne treba da brinu kako da se prevezu od aerodroma do hotela i nazad, jer postoji organizovan transfer.

Posebno ističu luksuzne hotele Cronwell Sermilia Resort 5* Psakoudia, koji odobrava popust do čak 37% . Slede ga Cronwell Platamon Resort 5* koji će goste dočekati uz 32% popusta, a tu je i Rahoni Cronwell Park 5* Nea Skioni koji odobrava 37% popusta. Ponuda ovih hotela je obogaćena SPECIJALNOM I JEDINSTVENOM PONUDOM SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND. Ponuda obuhvata cenu smeštaja u terminima kada su i čarter avio polasci, a JEDNO ILI DVOJE DECE DO 12 ILI 16 GODINA JE GRATIS.

Izdvojili bismo hotel Porto Carras Sithonia thalasso hotel & Spa 5*. U toku je akcija koja obuhvata DODATNI POPUST NA VEĆ SPECIJALNE SAJAMSKE CENE.

Hotel Atrium 3* Pefkohori, odobrava čak 27% popusta, a možete iskoristiti i specijalnu ponudu za porodice sa DVOJE DECE DO 12 GODINA GRATIS. Anna Hotel 3* Pefkohori ima takođe specijalnu ponudu za DVOJE DECE GRATIS i odobrava popust do 22%.

Rasprodaja važi i za mnoge druge hotele. Athos Palace Hotel 4* Kalitea odobrava popust do 32%. Prate ga Pallini Beach Hotel 4* Kalitea, i prelepi Hanioti Melathron Hotel 4* Hanioti sa takođe 32% popusta.

Smešten na samoj obali, u blizini gradskog parka Grand Otel 4* Hanioti možete rezervisati uz popust do 32%. Na plaži, poznati Portes Beach Hotel 4* Potidea odobrava popust do 27%. Takođe na plaži, Potidea Palace Hotel 4* Potidea, dočekaće goste uz čak 37% popusta.

Naias Hotel 3* Hanioti će ovog leta dočekati goste uz 22% popusta, a takođe za porodice sa decom specijalna ponuda u Grecotel Astir Egnatia Hotel 5* Alexandropolis odobrava GRATIS ZA DVOJE ILI TROJE DECE DO 12 GODINA.

U ponudi je popularni hoteli Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5*, koji nudi boravak uz popust do čak 37% dok će Blue Dolphin Hotel 4* Metamorfozi dočekati goste uz neverovatnih 32% popusta. Na Sitoniji će Lagomandra Hotel & Spa 4* dočekati goste uz 27% popusta.

Na ostrvu Tasos, čeka Vas osoblje Princess Golden Beach Hotela 4* uz popust do 27%.

Kao poseban novitet u ponudi agencije Travelland i HIT LETA 2016 su i hoteli na primorju Bugarske koji odobravaju popust i do preko 50%. Izdvajamo hotele u mestu Sunčev Breg. Grand Hotel Sunny Beach 4* rezervišite uz čak 45% popusta. Kotva 4* odobrava 20%, a Trakia Garden 3* 15% popusta. Moderan Hotel Marvel 4* dočekaće goste uz 20% popusta, ali zato luksuzni hotel na plaži Hotel Victoria Palace 5* odobrava 25% popusta. Međutim, Hotel Dunav 4* odobrava 20% popusta, a možete iskoristiti specijalnu ponudu GRATIS AUTOBUSKI PREVOZ ZA DETE DO 12 GODINA.

Nesebar se može pohvaliti hotelom Vigo 4* koji odobrava 35% popusta i gratis prevozom za dete do 12 godina. Tu je i hotel Marieta Palace 4* koji odobrava 20% popusta.

Zlatni Pjasci Vas očekuju uz popust do 30% u Berlin Golden Beach Hotelu 4*, a hotel Slavey 4* i hotel Edelweiss uz popust do 25%.

U Albeni, hotel Laguna Mare 4* Vas očekuje uz 15% popusta, a hotel Orchideya 4* uz 25%

Iskoristite sajamsku rasprodaju i priuštite sebi odmor uz neverovatne popuste.

Preporučujemo posetu profesionalnom timu agenata iz naše dobro poznate turističke agencije Travelland koji će Vam pomoći u izboru destinacije. Posetite ih na www.travelland.rs ili lično u njihovim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track