ROĐENDANSKA ŽURKA UZ LEXINGTON BEND: Najveća i najduža žurka u gradu samo u UŠĆE Shopping Centru

U Ušću Shopping Centru celi april dobar provod i vredne nagrade

ROĐENDANSKA ŽURKA UZ LEXINGTON BEND: Najveća i najduža žurka u gradu samo u UŠĆE Shopping Centru

Zabava -
Ove godine najveća rođendanska žurka biće u UŠĆE Shopping Centru! 7. rođendan oduvek je bio poseban, pa će UŠĆE Shopping Centar svoj jubilarni rođendan slaviti čak mesec dana!

Kao i prethodnih godina, i za 7. rođendan UŠĆE Shopping Centar nastavlja dobru tradiciju velikog rođendanskog koncerta. Do sada su rođendan UŠĆE Shopping Centra sa posetiocima slavili Vlado Georgijev, Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Ana Štajdohar, Nina Radojčić, beogradski bluz bend Zona B, Who See, Neverne Bebe, kvartet studio Alektik i mnogi drugi poznati muzičari. Ove godine najveća i najduža žurka u gradu počeće već 31. marta i to velikim koncertom Lexington benda! U četvrtak, 31 .marta od 19 časova, čitav UŠĆE Shopping Centar postaće veliki podijum za igru, a momci iz Lexington benda poznati su po tome da prave atmosferu za pamćenje, tako da je dobar provod zagarantovan. Svi fanovi uživaće u najvećim hitovima kao što su “Balkanska pravila”, “Donesi”, “Potraži me”, “Dobro da nije veće zlo” i drugim. Momci iz benda Bojan Vasković, Miloš Vuksanović, Filip Krvavac, Dragoljub Stević i Dejan Krstić sa nestrpljenjem iščekuju druženje sa vernom publikom, a svi koji žele da prisustvuju spektaklu u najavi su dobrodošli na koncert koji će trajati puna dva sata. - Kao i na svim našim nastupima, biće dosta dobre zabave, energije i emocije. Svaki naš nastup je priča za sebe. Pozivam sve posetioce da dođu na naš koncert, jer spremamo dva sata odlične svirke uživo – kaže Bojan Vasković, pevač „Lexington benda“. Uvek raspoloženi i zaduženi za sjajnu atmsferu, momci iz Lexingtona obećali su da i ovoga puta publici neće dozvolili ni na trenutak da se odmori i da će ih držati raspoložene i na nogama celo veče.

Osim ludog provoda i dobre muzike, rođendansku proslavu obeležiće i velika sniženja! Najbolju uvertiru za još jedan nezaboravan koncert napraviće i veliki rođendanski popusti koji će samo taj dan ići i do 50 osto. UŠĆE Shopping Centar je jedini slavljenik koji za svoj rođendan voli da poklanja, zato požurite i častite sebe “in” komadom iz poslednjih kolekcija vaših omiljenih modnih brendova po sniženoj ceni, a da za to ne morate da čekate kraj leta i velika letnja sniženja. Osim velikih popusta prvog rođendaskog dana- 31. marta, sve posetioce UŠĆE Shopping Centra tokom čitavog rođendaskog meseca, aprila, očekuju i brojna druga iznenađenja, kao i čak 777 nagrada u velikoj rođendanskoj nagradnoj igri! UŠĆE Shopping Centar vas čeka 31. marta da uz dobru muziku započne još jednu rođendasku godinu, a potom da celog aprila budete gosti UŠĆE Shopping Centra na jedinoj rođendaskoj žurki koja traje mesec dana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track