LETNJA OBUĆA I MAJICE NA 60% POPUSTA: Mango majice 384 din., baletanke 1.119, kožne cipele 2.590 din
Foto: Promo

LETNJA OBUĆA I MAJICE NA 60% POPUSTA: Mango majice 384 din., baletanke 1.119, kožne cipele 2.590 din

Zabava -

Online rasprodaja - čišćenje zaliha, dostava u roku od 48h u svim gradovima u Srbiji.

Prilikom porudžbine potrebno je da se registrujete (za to je potrebno manje od 1 minut), ili ako Vam je potrebna podrška, pošaljite nam vaše ime, prezime i telefon sa pitanjima na serbia@marketkonekt.com

Obavezno u porudžbini napomenite veličinu (broj) odeće i obuće.Ženske majice možete pogledati i poručiti OVDE (39 modela), a muške (39 modela) OVDE.Polo majice (muške, ženske i dečije) pogledajte i poručite OVDE.Pogledajte cene letnje muške obuće na rasprodaji OVDE, baletanki OVDE, a japanki i letnjih papuča OVDE.

Ženske VIOLA majice su najtraženije, cena je spuštena sa 1.179 na 384 dinara, samo u protekla 24 sata je prodato preko 930 komada, dostupne su u gotovo svim bojama, a možete ih poručiti OVDE. Izuzetno tražene su i ženske MANGO majice, cena je spuštena na 441 dinar, a možete ih poručiti OVDE.Ukoliko želite da brendirate majice sa logo-om Vaše firme, pošaljite upit (i link ka prezentaciji željenog modela majice na sajtu marketkonekt.com) na serbia@marketkonekt.com, ili pozovite na +381 11 77 03 852 ili +381 60 022 5279. Cena za npr. 50 brendiranih pamučnih majica se kreće od 125 evra pa naviše, zavisno od broja boja i kvaliteta šivenja, veličine logo-a, itd., dok je cena za polo malice nešto viša.Velika potražnja je i za italijanskim kravatama, cena za luksuzno pakovanje od 6 kravata iznosi svega 4.413 din., dok je pojedinačna cena za svaku kravatu 701 din. Kravate možete pogledati i poručiti OVDE.

MarketKonekt Vam preporučuje da pogledajte i najekonomičniji telefon koji je trenutno dostupan na tržištu Srbije (3.199 din) uz garanciju od 4 godine. Jednostavan je za upotrebu, pa je pogodan i za starije osobe. Baterija traje gotovo nedelju dana (Nokia kvalitet). Telefoni SPIRIT brenda Innotech Global su dostupni u tri boje i možete ih pogledati i poručiti OVDE.Ukoliko ste pravno lice i želite da prodajete Vaše proizvode preko MarkerKonekt-a, registrujte se OVDE, ili nas kontaktirajte na serbia@marketkonekt.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track