Iskoristite poslednje popuste za letovanje

Iskoristite poslednje popuste za letovanje

Zabava -

.

Agencija Travelland uvek ima povoljne aranžmane kako biste na najbolji način po najpovoljnijim uslovima iskoristili svoj letnji odmor.

Stalni gosti iz godine u godinu potvrđuju da agencija Travelland ima najbolju ponudu apartmana na Halkidikiu, posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen među turistima iz Srbije. Preporuka su i apartmani na u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea , Polihrono i Pefkohori ali i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Na poluostrvu Sitonia gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu. Agencija Travelland je pripremila i SPECIJALNE PAKET ARANŽMANE SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM. Cene za letovanje u maju mesecu su već od 45eur po osobi dok u junu možete letovati po ceni već od 65eur.

Posebno bismo izdvojili apartmane u Pefkohoriu pa za one koji zele miran odmor, bez gradske vreve, a vole udobnost, konfor i blagi luksuz predlažemo boravak u apartmanima Andromeda. Novi apartmani u ponudi koje možete rezervisati uz popust do 25%. Takođe predlažemo i vilu Kastor koja se nalazi u centru Pefkohoria na svega 120 metara od plaže. U ovoj divnoj vili možete uživati uz čak 25% popusta.

Za ljubitelje mesta Polihrono izdvajamo vilu Sarikas, koja se nalazi nedaleko od centra a u blizini su vam prodavnice, kafei, restorani, ali ni plaža nije daleko. Iskoristite popust do 25% za rezervaciju smeštaja u ovoj vili, ali i SPECIJALNE PAKET ARANŽMANE SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM.

Povoljne cene aranžmana za boravak u hotelima još uvek traju. Gosti imaju priliku da iskoriste pravu TOP PONUDU HOTELA U GRČKOJ. Specijalno za Vas izdvajamo Cronwell Sermilia Resort 5* Psakoudia moderan hotel koji se nalazi na samoj plaži uz popust do 30% i to ekskluzivno samo u agenciji Travelland. Gostima je privlačan i Rahoni Cronwell Park 5* Nea Skioni u kome mogu uživati takođe uz popust do 30%. Popularni hoteli kao što je Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis, dočekaće goste uz čak 35% popusta, ali će takođe ugostiti i porodice gde su DVOJE DECE GRATIS.

Neverovatan popust do čak 55% iskoristićete za boravak u hotelu Atrium Hotel 3* Pefkohori koji takođe dočekuje DVOJE DECE DO 11,99 GODINA GRATIS .

Na ostrvu Tasos hotel koji se nalazi oko 100 metara od peščane plaže Golden Beach Princess Golden Beach Hotel 4* dočekuje takođe DVOJE DECE GRATIS ali pruža gostoprimstvo uz popust do 25%.

Već jako popularni hoteli Lagomandra Hotel & Spa 4* i Lagomandra Beach Hotel 4* Neos Marmaras dočekaće Vas uz popust do 25%. Idealan za porodice sa decom hotel Village Mare 4* Metamorfozis odobrava popust do 20%, a luksuzni Grecotel Astir Egnatia Hotel 5* Alexandropolis dočekuje porodice i odobrava GRATIS ZA TROJE DECE!

U ponudi su naravno i AVIO ARANŽMANI za boravak na Pargi, na Kritu, Rodosu, Kefaloniji, Skiatosu i ostrvu Krf, ali i u Italiji, tačnije na SICILIJI . Zatim, aranžmani apartmanskog i hotelskog smeštaja na obalama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji.

Najveći popusti će trajati samo do 30.04.2016. Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše. Agencija Travelland za svoje goste nudi dodatni ’agencijski popust’ na svaku hotelsku ponudu. Tako svaki popust bude još veći a cene još povoljnije.

Za one koji vole da upoznaju druge gradove, spremili smo HIT PONUDU za obilazak gradova. Obiđite romantičnu Veneciju po ceni od 79eur po osobi. Ako volite pivo, evo prilike da uživate u čuvenom češkom pivu i obiđete Prag po ceni od 115eur.

Očekujemo Vas i radujemo se Vašoj poseti u našim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu. Svakako posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku za najpovoljnije letovanje ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track