Neverovatni popusti do 30. aprila samo u Travellandu

Neverovatni popusti do 30. aprila samo u Travellandu

Zabava -

Datum isteka svih popusta je jako blizu. Agencija Travelland nudi preporuku kako biste na najbolji način po najpovoljnijim uslovima iskoristili svoj letnji odmor.

Povoljne cene aranžmana za boravak u hotelima trajaće kratko. iskoristite TOP PONUDU HOTELA U GRČKOJ. Izdvajamo Cronwell Sermilia Resort 5* Psakoudia na samoj plaži uz popust do 30% i to ekskluzivno samo u agenciji Travelland. Popularan je i Rahoni Cronwell Park 5* Nea Skioni a odobrava popust do 30%.

Popust do čak 55% odobrava Atrium Hotel 3* Pefkohori koji dočekuje porodice uz DVOJE DECE DO 11,99 GODINA GRATIS . Ne propustite šansu, Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis osim specijalne akcije za DVOJE DECE GRATIS odobrava do čak 35% popusta. Za porodice sa decom hotel Village Mare 4* Metamorfozis odobrava popust do 20%, a luksuzni hotel na plaži Kassandra Palace Hotel 5* Kriopigi odobrava popust do čak 55%.

Idealan za porodice i parove Chrousso Village 3*+ Paliouri odobrava neverovatnih 40% popusta. Na plaži Porfi Beach Hotel 3*+ Nikiti osim specijalne ponude, nudi 20% popusta. U prelepom mestu Metamorfozis, uživajte uz 25% popusta u hotelu Blue Dolphin Hotel 4*. U istom mestu, uz popust do 30% dočekaće Vas Simeon Hotel 3*

Luksuzni hotel Pomegranate Spa Hotel 5* Potidea dočekuje goste uz 30% popusta. Takođe u mestu Potidea uživajte u hotelu Potidea Palace 4* i to uz neverovatan popust do 40%. Preporuka je i Mendi hotel 4* Kalandra, koji odobrava do 20% popusta. U popularnom mestu Hanioti čekaju Vas hoteli Calypso Hotel 3* uz popust do 20% i Sousouras Hotel & Bungalows 3* uz popust do čak 35%.

Ne smemo izostaviti ni hotele poznatog Porto Carras resorta, Porto Carras Sithonia Thalasso Hotel & Spa 5* i Meliton Thalasso & Spa – Porto Carras 5* koji osim specijalne ponude za porodice odobravaju neverovatan popust do čak 55%.

Na ostrvu Tasos na 100 metara od peščane plaže Golden Beach Princess Golden Beach Hotel 4* dočekuje takođe DVOJE DECE GRATIS ali pruža gostoprimstvo uz popust do 25% dok popularni Ilio Mare Beach Hotel 5* Skala Prinos možete rezervisati uz 15% popusta.

Redovni putnici potvrđuju da agencija Travelland ima najbolju ponudu apartmana na Halkidikiu, posebno u mestu Pefkohori. Preporuka su i apartmani u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea , Polihrono i Pefkohori ali i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Na poluostrvu Sitonia gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu. Agencija Travelland nudi SPECIJALNE PAKET ARANŽMANE SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM. Cene za letovanje u maju mesecu su već od 45eur po osobi dok u junu možete letovati po ceni već od 65eur.

Posebno izdvajamo apartmane u Pefkohoriu a predlažemo boravak u apartmanima Andromeda. Novi apartmani u ponudi koje možete rezervisati uz popust do 25%. Takođe predlažemo i vilu Kastor koja se nalazi u centru Pefkohoria na svega 120 metara od plaže. U ovoj divnoj vili možete uživati uz čak 25% popusta.

Za ljubitelje mesta Polihrono izdvajamo vilu Sarikas, koja se nalazi nedaleko od centra a u blizini su vam prodavnice, kafei, restorani, ali ni plaža nije daleko. Iskoristite popust do 25% za rezervaciju smeštaja u ovoj vili, ali i SPECIJALNE PAKET ARANŽMANE SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM.

U ponudi su naravno i AVIO ARANŽMANI za boravak na Pargi, na Kritu, Rodosu, Kefaloniji, Skiatosu i ostrvu Krf, ali i u Italiji, tačnije na SICILIJI . Zatim, aranžmani apartmanskog i hotelskog smeštaja na obalama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji.

Najveći popusti će trajati samo do 30.04.2016. Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše.

Za one koji vole da upoznaju druge gradove, spremili smo HIT PONUDU za obilazak gradova. Obiđite romantičnu Veneciju po ceni od 79eur po osobi. Iskoristite priliku da uživate u čuvenom češkom pivu i obiđete Prag po ceni od 115eur.

Tim turističke agencije Travelland će Vas spremno dočekati u svojim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu. Svakako posetite i web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku za najpovoljnije letovanje ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track