EKSKLUZIVNA PONUDA AGENCIJE TRAVELLAND  Turistička agencija Travelland pripremila je određene povolj

EKSKLUZIVNA PONUDA AGENCIJE TRAVELLAND Turistička agencija Travelland pripremila je određene povolj

Zabava -

Turistička agencija Travelland pripremila je određene povoljnosti, koje su prava ekskluziva na našem tržištu.

Travelland se može pohvaliti da je jedini i najpovoljniji za određene hotele na popularnom Halkidikiju, kao što su:Hanioti Grand Otel 4*, Hanioti Grand Victoria 3*, Porto Carras Sithonia 5*, Porto Carras Meliton 5* i Pelli Hotel 3*.

Hanioti Grand Otel 4* se reflektuje u azurnoj vodi Egejskog mora, pošto je sagrađen na samoj obali mesta Hanioti. Bar na plaži nudi užitak u osvežavajućim pićima, a hotelski restoran nudi veliki izbor jela mediteranske i domaće kuhinje. Na samo 100m od centra mesta Hanioti, Grand Otel 4* pruža vrhunski odmor.

Ekskluzivno, samo agencija Travelland odobrava 30% popusta za Hanioti Grand Otel 4* u akciji koja traje do 16. maja. Po cenama već od 730 EUR, porodica sa dvoje male dece može letovati u hotelu Hanioti Grand Otel. I to nije sve. U slučaju autobuskog prevoza, odobrava se gratis prevoz za drugo dete.

Hanioti Grand Victoria 3* je u istom vlasništvu kao i hotel Hanioti Grand Otel 4*. Nešto je povoljniji, a uslugom ne zaostaje za svojim sestrinskim objektom. U pitanju je nešto manji hotelski kompleks i nešto malo udaljeniji od plaže i centra Haniotija, u odnosu na hotel Hanioti Grand Otel 4*, ali odličan odabir u odnosu cene i kvaliteta usluge. Hotel Grand Victoria 3*, sada je još povoljniji sa agencijom Travelland.

Ekskluzivno, samo agencija Travelland odobrava 30% popusta za hotel Hanioti Grand Victoria 3*. Po cenama već od 460 EUR, porodica sa dvoje male dece može letovati u hotelu Grand Victoria 3*. I ovde se u slučaju autobuskog prevoza odobrava gratis prevoz za drugo dete. Samo u agenciji Travelland.

O hotelskom kompleksu Porto Carras ne treba trošiti mnogo reči. U pitanju je pravi hotelski biser Halkidikija, sa dugogodišnjom ponudom u agenciji Travelland. Na nekoliko hektara površine, ovaj kompleks obuhvata luksuzne hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5*, sa privatnom plažom, golf terenom i marinom za vlasnike jedrilica i jahti. Hotelski kompleks Porto Carras pružiće svakome mnoštvo sportskih i spa sadržaja uz raznovrsnu ishranu hotelskih restorana.

Turistička agencija Travelland naročito izdvaja svoju ponudu za hotel Porto Carras Sithonia 5* sa „all-inclusive“ aranžmanima po cenama već od 1.300 EUR. I to ponovo nije sve. Za sve rezervacije do 16. maja na već akcijske cene odobrava se dodatni popust. Na aranžmane za hotel Porto Carras Meliton 5*, agencija Travelland u pojedinim terminima odobrava neverovatne popuste do maksimalnih 43% popusta.

Hotel Pelli 3* nalazi se u samom srcu popularnog mesta Pefkohori i ekskluzivne ponude agencije Travelland. Ovaj hotel iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, upravo zbog svoje lokacije, usluge i izuzetno povoljnih cena. Hotel Pelli 3* je na samo stotinak metara od plaže Pefkohori, nadomak šetališta, a opet tako izolovan sa prelepim bazenom i odličnom hranom. Agencija Travelland je ponovo pripremila izuzetne povoljnosti za hotel Pelli 3* u Pefkohoriju. Aranžmani za hotel Pelli 3* se kreću već od 465 EUR, sa ekskluzivnom ponudom u slučaju autobuskog prevoza: agencija Travelland poklanja besplatan prevoz za drugo dete.

Većina navedenih povoljnosti u agenciji Travelland traje do 16.05. pa ne treba gubiti vreme kako bi se iskoristile najpovoljnije varijante. Kapaciteti su ograničeni, a potražnja je velika. Za više informacija možete posetiti internet prezentaciju agencije Travelland ili ih posetiti na adresi Dobračina 43 u Beogradu. I ovog leta vas čekaju prijatna iznenađenja u Travellandu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track