Uz pomoć ovoga, rashladićete se za svega par sekundi i to za samo 390din!
Foto: PR

VRUĆE VAM JE?

Uz pomoć ovoga, rashladićete se za svega par sekundi i to za samo 390din!

Zabava -

Ove nedelje nas očekuju PAKLENE vrućine koje su već počele!

Ne dozvolite da vas ova vrelina sačeka nespremne.Uz pomoć ovog sjajnog pomagala, moći ćete da se rashladite bilo kad i bilo gde.Zaboravite na lepeze, novine i ostale izume koje ste dosada koristili kako bi ste mogli da dođete do malo vazduha.Ovo fantastično pomagalo će vam biti najverniji prijatelj u vrelim letnjim danima koji su pred nama.Poručite odmah svoj mobilni ventilator Pro Metz samo jednim klikom OVDE.

Rashladite se ODMAH i to u samo 2 koraka. Nema potrebe da instalirate nijedan program, jednostavno priključite ovaj fantastični mobilni ventilator Pro Metz u prostor predviđen za punjač na samom telefonu i on istog momenta počinje sa radom. Garantujemo vam da ćete biti prijatno iznenađeni sa kakvom lakoćom i efikasnošću radi ovaj moćni ventilator za mobilni telefon.

Iskoristite ovu sjajnu priliku jer vas na Kupon Shopu očekuje veliki popust od čak 50%. Već danas možete poručiti vaš mobilni ventilator Pro Metz za android telefone za SAMO 390 dinara klikom OVDE ili mobilni ventilator Pro Metz za Iphone za SAMO 490 dinara klikom OVDE.

Ventilator se vrlo lako montira a savitljivi gumirani silikonski propeler štiti vas od bilo kakvih povreda prilikom samog rashlađivanja. Nakon upotrebe, jednostavno izvučete mobilni ventilator iz vašeg telefona i odložite ga u džep, novčanik ili torbicu jer zauzima jako malo prostora. Budite sigurni da će vas svi pitati gde i oni mogu da nabave ovaj spas od vrućine a vi im recite da do njega mogu doći samo na Kupon Shopu i to klikom OVDE.

Bilo da ste na bazenu, u gradskom prevozu, na poslu, na ulici ili kod kuće, mobilni ventilator možete korisitit u svim prilikama. Rashladite se ODMAH bez imalo muke. Ventilator za mobilni telefon dostupan je u više boja a izbor boja za android telefone možete pogledati OVDE ili za Iphone OVDE.

Jedno je sigurno - zatrebaće vam kad tad i zato ne gubite vreme jer količine su ograničene. Poručite i vi spas za vrele dane i iskoristite ove sjajne akcijske cene još danas klikom OVDE ukoliko imate android telefon ili OVDE ukoliko imate iPhone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track