OTKRIVENA TAJNA KO JE JEDINI PRAVI
Foto: Promo

OTKRIVENA TAJNA KO JE JEDINI PRAVI

Zabava -

BEOGRAD -Nakon nekoliko nedelja misteriozne kampanje ,,Ko je za mene jedini pravi’’, koju su podržali brojni umetnici poput Katarine Radivojevic, Konstantina Kostjukova i još mnogih drugih, tajna je otkrivena. Odgovor na pitanje dao je JEDINI PRAVI... Gorki List, gala proslavom u Top on the Hubu- u kome je vodeći biter predstavio novu limitiranu seriju.

Domaćin, predsednik kompanije “Grenki List licenciranje” Vojin Djordjević pozdravljajući prisutne, iskazao je iskrenu zahvalnost i poštovanje prema svim poslovnim prijateljima, saradnicima i svima koji su proteklih godina i decenija dali veliki doprinos u nastanku, razvoju i naravno konzumaciji Gorkog lista.

Kreator brenda Gorki List, osvrnuo se i na nastojanja ovog prestižnog brenda da uvek bude inovativan i otvoren:“ Gorki List traje već 63 godine, ima izuzetan kvalitet, jedinstven ukus i recepturu, bez čega se ne može biti jedini pravi. Godinama je bio obojen u zeleno, zbog svoje prirodnosti i biljaka koje nosi u sebi.

Zatim smo uveli crveni talas, jer on simbolizuje strast i one koji strastveno žive, rade i stvaraju. Novo lice Gorkog Lista dobija nove boje koje simbolizuju vedrinu, radoznalost, otvorenost, slobodu, kraativnost, pozitivnu energiju“.

Na sceni glamurozne proslave, kojoj su prisustvovale brojne poznate zvanice iz sfere muzike, moda, filma, politike i ekonomije, zasijali su Katarina Radivojević, Ivana Peters, Bane Lalić i Vukašin Ire FM, a specijalno iznenađenje večeri bio je Gordan Kičić koji je oduševio publiku svojim pevačkim umećem.

JEDINI PRAVI... Gorki list je apsolutni lider svoje kategorije na tržištu Srbije, a uspešno posluje sa različitim tržišnim učešćem u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Nemackoj, Švajcerskoj, Italiji, Rusiji, Rumuniji, SAD-u.

Na gala proslavi Gorkog Lista, kreator brenda Vojin Đorđević pored nove limitirane serije čuvenog gorkog bitera, predstavio je I svoje sinove Djorđa i Slobodana.

Slobodan, Vojin i Đorđe Đorđević
Slobodan, Vojin i Đorđe Đorđević

‘’Vizija koju imam za brendove Gorki List, a posebno za VODAVODU, tako je velika i srećan što ću na njenom ostvarenju raditi sa sinovima i izuzetnim timom.’’istakao je Đorđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track