U AGENCIJI TRAVELLAND POPUSTI DO 48%
Foto: Promo

U AGENCIJI TRAVELLAND POPUSTI DO 48%

Zabava -

Zbog povoljnih cena, poslednjih godina sve veći broj ljudi rezerviše svoja letovanja tokom januara meseca. U turističkoj agenciji „Travelland“ popusti dostižu neverovatnih 48%.

I nije potrebno uplatiti celokupnu vrednost aranžmana, već je dovoljno izvršiti rezervaciju uplatom akontacije. Agencija „Travelland“ ipak odobrava dodatne popuste za uplate u celosti do 18.01.

- Na već postojeće popuste, odobravamo dodatne popuste za celokupne uplate – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Najčešće dodatni popust iznosi 5%, ali za pojedine termine, kod određenih hotela, za uplate u celosti se odobravaju zaista fantastični popusti. Ovakvu ponudu nemaju druge agencije.

Uverili smo se da kod određenih hotela samo u agenciji „Travelland“ možete ostvariti popust u terminima za koji druge agencije ne odobravaju popuste: 33% popusta za celokupnu uplatu aranžmana za hotele Blue Dolphin 4* i Porfi Beach 4* ili 15% popusta za hotele Naias 3*, Lagomandra Hotel 4* i Lagomandra Beach 4*. Ovi hoteli u agenciji „Travelland“ imaju zaista jedinstvenu ponudu.

Iz velike ponude agencije „Travelland“ izdvajaju se aranžmani u kojima su deca gratis. Za porodice sa dvoje ili čak troje dece, u ponudi su hoteli: Anna Hotel 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju, Grecotel Egnatia 4* sa ponudom za dvoje i troje dece gratis, Alexandra Beach 4* i Ntinas Filoxenia 2* na Tasosu, Alexandros Palace 5* na Atosu, Diaporos 3* na Sitoniji, a tu su i luksuzni hoteli Thassos Grand Resort 5*, Cronwell Platamon 5* i Cronwell Sermilia 5*, sa odličnim cenama.

Jedinstvena je i ponuda za hotel Porto Carras Sithonia 5*, kao jedan od najpoznatijih hotela na Halkidikiju za koji „Travelland“ trenutno odobrava popust do neverovatnih 48%, kao i specijalnu ponudu u udarnim letnjim terminima. Isti slučaj je sa luksuznim hotelom Porto Carras Meliton 5* koji ima popust do 40%. Sve ove povoljnosti imaju važnost do 18.01.

Do ovog datuma se mogu iskoristiti i povoljnosti za hotele Port Marina 3* sa 37% popusta, Lagomandra Beach 4* i Lagomandra Hotel & Spa 4* sa 27% popusta, Aristoteles Holidays 4* sa 32% sniženja, Theoxenia 3* sa 47% popusta, Ilio Mare 5* sa 27% ili Royal Paradise 4* sa odličnim sniženjem cene od 42%. I to je samo jedan mali deo ponude turističke agencije „Travelland“ za leto 2017.

U prvim terminima maja i juna specijalni paket aranžmani sa prevozom i apartmanski smeštajem, mogu se uplatiti po cenama od već 5.990 dinara. Na apartmanski smeštaj turistička agencija „Travelland“ odobrava 20% popusta za isplate tokom januara meseca. Januar je posebno atraktivan za obilaske gradova Evrope. Iz ponude aranžmana za gradove Evrope, turistička agencija „Travelland“ izdvaja one za nezaboravni Prag, romantičnu Veneciju ili jedinstveni Milano.

Zima je još uvek u toku, pa smo se uverili da pored letovanja u agenciji „Travelland“ veliko je interesovanje za zimovanje. Najpopularniji su hoteli u Bugarskoj. Ovde se posebno izdvaja specijalna ponuda za hotele u Banskom: Orphey 4* i Zara 4*, ali ne treba propustiti i ostale zimske hotele u Borovecu ili Pamporovu.

Trenutne povoljnosti u agenciji „Travelland“ imaju važnost do 18.01. pa bi zvog velike potražnje trebalo požuriti sa odabirom. Za više informacija možete posetiti agenciju „Travelland“ na adresi Dobračina 43 ili pogledati celokupnu ponudu na www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track