POPUSTI U AGENCIJI “TRAVELLAND” TRAJU DO KRAJA MARTA
Foto: Promo

POPUSTI U AGENCIJI “TRAVELLAND” TRAJU DO KRAJA MARTA

Zabava -

U turističkoj agenciji „Travelland“ još uvek možete uplatiti letovanje sa popustima za rane rezervacije. Mnogobrojne specijalne akcije, u ovoj agenciji, još uvek su aktuelne. Priliku za povoljnim aranžmanom u agenciji „Travelland“ moguće je iskoristiti tokom marta meseca.

Za predstojeću turističku sezonu „Travelland“ je ponovo pripremio izuzetne povoljnosti i specijalne ponude, kako za ljubitelje Grčke, tako i za druge destinacije. Iz ponude agencije „Travelland“ treba posebno izdvojiti dva luksuzna hotela otvorena prošle godine. Potpuno novi hoteli, Miraggio Thermal Spa 5* na Kasandri, kao i Thassos Grand Resort 5* na Tasosu imaju ekskluzivnu ponudu sa do 37% popusta. Za ljubitelje skromnijih hotela, agencija „Travelland“ preporučuje odličnu ponudu za hotel Olympion Melathron 2* u Platamonu. Cela porodica može boraviti u hotelu Olympion Melathron 2* po cenama između 434 € i 834 €, a u zavisnosti od termina i broja osoba.

Hotel Porto Carras Sithonia 5* još uvek je na specijalnoj akciji, kao jedna od najatraktivnijih ponuda agencije „Travelland“. Specijalnu ponudu za dvoje dece gratis nudi hotel Alexandros Palace 5* sa cenama već od 914 € za celu porodicu. I ova ponuda važi do kraja marta meseca, uz ostale ponude agencije „Travelland“ za dvoje dece gratis. Tu su još hoteli Pelli Hotel 3*, Atrium 3*, Hanioti Grand Victoria 3*, Hanioti Grand Otel 4*, Diaporos 3*, kao i mnogi drugi.

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da grad Aleksandropolis postaje sve popularniji za naše turiste. Aleksandropolis nudi ozbiljne sadržaje za svaki uzrast. Na ovoj destinaciji agencija „Travelland“ preporučuje hotele Grecotel Egnatia 4* i Hotel Ismaros 4* sa odličnom ponudom za proširenu verziju punog pansiona. I sve to po specijalnim cenama koje važe do kraja marta.

U turističkoj agenciji „Travelland“ naglašavaju da se i ove godine bilo koji hotel na Kasandri, Sitoniji ili Olimpskoj regiji, može kombinovati sa čarter letovima do Soluna i transferom do hotela. Takođe se izdvajaju i ostale destinacije sa čarter letovima, kao što su ostrva Krf, Kefalonija, Rodos, Krit, Lefkada, Skiatos.

Ljubitelji apartmanskog smeštaja u agenciji „Travelland“ mogu iskoristiti popuste do čak 20% za uplate u celosti do 24. marta. Apartmanski smeštaj u predsezoni je izuzetno povoljan. I ove sezone u agenciji „Travelland“ možete uplatiti paket aranžmane sa prevozom i cenama već od 5.990 dinara. Iz ponude izdvajamo apartmane u Pefkohoriju, Haniotiju, Polihronu, Kalitei, Dionisosu, Nea Rodi i Jerisosu.

Pored tradicionalno popularne Grčke, u agenciji „Travelland“ preporučuju Siciliju i Bugarsku. Italijani kažu da ko jednom vidi Siciliju, kao da je video ceo svet. Za ovu izuzetnu destinaciju „Travelland“ tokom marta odobrava popuste do čak 15% i prevoz čarter letovima. Popusti se odobravaju za uplatu akontacije za neki od fantastičnih hotela Sicilije: Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Athena 3*, Sant Alphio Garden 4* i mnoge druge. U agenciji „Travelland“ preporučuju Bugarsku kao destinaciju čiji hoteli nude kvalitetnu uslugu za malo novca. Bilo da odaberete Sunčev Breg, Nesebar, Albenu ili Zlatne pjasce, sa rezervacijama tokom marta nećete pogrešiti.

Predstojeći prolećni praznici su idealni za obilaske gradova Evrope, pa je „Travelland“ pripremio odlične cene za rane uplate. Posebno se preporučuju aranžmani za Prag, Veneciju i Milano.

Ne dozvolite da mart mesec u agenciji „Travelland“ prođe bez vas. Prepoznajte interes i iskoristite šansu do kraja marta meseca. Celokupnu ponudu možete detaljnije pogledati na sajtu www.travelland.rs ili na adresi agencije u Beogradu: Dobračina 43.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track