TRAVELLAND: ODABERITE ARANŽMAN PO VAŠOJ MERI
Foto: Promo

TRAVELLAND: ODABERITE ARANŽMAN PO VAŠOJ MERI

Zabava -

Naročito su popularni predsezonski paket aranžmani sa autobuskim prevozom. Međutim, turistička agencija „Travelland“ pripremila je i povoljne ponude u terminima za sam kraj juna meseca.

- Po cenama već od 4.990 dinara po osobi možete uplatiti paket aranžman koji uključuje autobuski prevoz i smeštaj u trajanju od 10 noćenja – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – To je zaista isplativije nego da ostanete kod kuće.

U agenciji „Travelland“ i za ovo leto preporučuju aranžmane za hotele u kojima su deca gratis. Pored ponuda za porodice sa dva deteta, ove godine „Travelland“ nudi i fantastične opcije za porodice sa više dece. Za veće porodice iz ponude se izdvajaju dva hotela u regiji grada Aleksandropolisa: hotel Grecotel Egnatia 4* i hotel Ismaros 4*.

Za predstojeće leto agencija „Travelland“ na Kasandri preporučuje hotele Pelli 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, hotele Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju. Iz ponude za Sitoniju i Atos se izdvajaju hoteli Diaporos 3*, Cronwell Sermilia 5* i Alexandros Palace 5*. Kao posebno povoljnu ponudu, agencija „Travelland“ izdvaja hotel Olympion Melathron 3*.

- Po ceni apartmanskog smeštaja možete dobiti hotelsku uslugu na bazi polupansiona u hotelu Olympion Melathron 3* - objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Porodični bungalovi ovog hotela pružaju izuzetan komfor sa površinom od 35 m2.

Trenutno agencija „Travelland“ odobrava značajne popuste i na luksuznije hotele. Pored hotela Thassos Grand Resort 5* na Tasosu i hotela Cronwell Platamon Resort 5* na Olimpskoj regiji, agencija „Travelland“ preporučuje i potpuno novi hotel Miraggio Thermal Spa 5* sa fantastičnih 35% popusta. Dobro poznati hoteli luksuznog kompleksa Porto Carras u agenciji „Travelland“ se mogu uplatiti sa 35% popusta za hotel Porto Carras Meliton 5* i 37% popusta za Porto Carras Sithonia 5*.

- Grčka je i dalje najpopularnija destinacija među našim turistima, ali poslednjih godina ne opada interesovanje za Siciliju – izjavljuje Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Aranžmani sa organizovanim čarter letovima za Siciliju i ove godine su pun pogodak. Takođe su sve popularniji i indivudalni aranžmani za egzotične destinacije, na kojima možete uživati u bilo koje doba godine.

Turistička agencija „Travelland“ ima zanimljivu ponudu za hotelski kompleks Porto Carras 5* za vreme prolećnih praznika. Tokom Prvog maja možete uživati u „all inclusive“ usluzi ovog kompleksa po ceni već od 57 € po osobi po noćenju.

Pored odlične ponude za Porto Carras 5* proleće je idealno za boravak u nekom od gradova Evrope. U turističkoj agenciji „Travelland“ posebno izdvajaju aranžmane za Prag po ceni već od 95 €, Veneciju po ceni već od 75 € i Milano po ceni već od 89 €. I naravno to nije sve. Od Moskve, preko Đenove, Rima i Pariza, turistička agencija „Travelland“ nudi nezaboravne prolećne praznike.

Dodatne informacije možete pogledati na internet prezentaciji ove agencije (www.travelland.rs) ili na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Vaše je samo da uživate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja