EGZOTIČNA PUTOVANJA U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

EGZOTIČNA PUTOVANJA U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava -

Turistička agencija „Travelland“ proširila je svoju ponudu egzotičnih putovanja za ovu turističku sezonu.

Sada sa ovom agencijom možete uživati u čarima tropskih predela, po promotivnim cenama.

- Pored tradicionalno popularnog Dubaia, u našu ponudu smo uvrstili i najatraktivnija tropska ostrva planete – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Sada po odličnim cenama naši klijenti mogu uživati u egzotici destinacija kao što su Bali, Sejšeli, Tajland, Maldivi, Kuba i Mauricijus.

Za ove destinacije „Travelland“ organizuje individualne aranžmane, koji su naravno u skladu sa terminima letova i raspoloživim kapacitetima, pa svako može odabrati termin i hotel po svojoj meri. Uverili smo se u agenciji da je zaista velika potražnja za ovakvim putovanjima.

- Po ceni malo kvalitetnijeg aranžmana za Grčku, možete otputovati na neku od egzotičnih destinacija iz naše ponude – objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Nije čudno što je sve veće interesovanje za ovakvim putovanjima.

U agenciji „Travelland“ u ovom trenutku posebno izdvajaju ponudu za Ko Samui na Tajlandu. Ovaj aranžman naročito je interesantan zbog tri noćenja u Bangkoku, u sklopu aranžmana, pa se tako obiđu dve interesantne destinacije na Tajlandu. Nekadašnji Sijam, a danas Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Spada u najpoželjnije destinacije sveta. Bangkok kao prestonica Tajlanda je posebno živopisan grad rečnih kanala, hiljadu hramova, egzotičnih pijaca, šopinga. Ko Samui je oaza prirodne lepote, sa prekrasnim plažama, bujnom vegetacijom i vodopadima. Po ceni već od 1.089 € moguće je boravak u hotelima Majestic Grande Bangkok 4* i Ibis Samui Bophut 3*, sa uključenim avio-prevozom. Agencija „Travelland“ preporučuje hotele Nora Beach Resort & Spa 4*, Anantara Bophut Koh Samui 5*, Cenatara Grand Beach Resort Samui 5* i mnoge druge.

Pored Tajlanda agencija „Travelland“ izdvaja i ponudu za Mauricijus. Ovo ostrvo pripada afričkom kontinentu, a locirano je na jugu Indijskog okeana. Arhipelag je vulkanskog porekla. Raznolika kolonijalna prošlost ovog ostrva odrazila se na kulturu ostrva koje je mešavina holandske, francuske, indijske i kreolske. Pored romantičnih putovanja, ostrvo Mauricijus je interesantno ljubiteljima ronjenja i jedrenja. Godišnja doba su suprotna evropskim, tako da je nešto prijatnija temperatura u toku našeg leta. Po ceni već od 1.499 € moguće je boraviti u hotelu Lux Grand Gaube 5*, sa uključenim avio-prevozom. Turistička agencija „Travelland“ preporučuje još i hotele Veranda Pointe Aux Biches 3*, Meridien Ile Maurice 4* i Lux Maurne 5*.

Kuba je još uvek pod uticajem Kastrove revolucije, a ulaskom u novu eru odnosa sa SAD budućnost će neminovno doneti Kubi neki drugi izgled. Sada je prava prilika da se putuje na Kubu. Ovaj biser Kariba u organizaciji agencije „Travelland“ nudi aranžman sa tri noćenja u Havani i sedam noćenja u Varaderu. Po ceni već od 1.259 € agencija „Travelland“ nudi hotel Tryp Habana Libre 4* i Memories Varadero 4*.

Iznenadićete se cenama ostale ponude agencije „Travelland“ za egzotična putovanja: Hotel The Vira Bali 4* na ostrvu Bali po ceni već od 1.169 €; Berjaya Beau Vallon Bay Resort 3* na ostrvu Sejšeli po ceni već od 1.549 €; Reethi Beach Resort 4* na Maldivima po ceni već od 1.499 €; Holiday Inn Dubai Al Barsha 4* u Dubaiu po ceni već od 379 €. I to nije sve.

Odlučite se za nešto novo u vašem životu i otputujte na neku egzotičnu destinaciju. Više informacija možete dobiti u agenciji „Travelland“ na adresi Dobračina 43 u Beogradu ili na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track