TRAVELLAND: ISKORISTITE POPUSTE DO 11.05.
Foto: Promo

TRAVELLAND: ISKORISTITE POPUSTE DO 11.05.

Zabava -

U turističkoj agenciji „Travelland“ zaključno sa 11.05. možete uplatiti aranžmane po sniženim cenama.

Fantastične ponude možete iskoristiti prvenstveno za hotelsku ponudu u Grčkoj, ali agencija „Travelland“ nudi snižene cene za apartmanski smeštaj u Grčkoj, popuste na aranžmane sa avio-prevozom za Siciliju, specijalne ponude na paket aranžmane za gradove Evrope i još mnogo toga.

- Nije ostalo još mnogo vremena da se iskoriste neka od trenutno aktuelnih sniženja cena – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Zato pozivamo sve zainteresovane da zaključno sa 11.05. izvrše rezervaciju odabranog aranžmana, bilo da je to hotelski smeštaj, apartmanski ili nešto drugo.

Turistička agencija „Travelland“ posebno preporučuje hotel Porto Carras Sithonia 5* kao jedinstvenu ponudu na tržištu Srbije, sa cenama već od 1.301 € za celu porodicu. Na hotel Porto Carras Meliton 5* agencija „Travelland“ odobrava popust do čak 37%. Na ostrvu Tasos preporučuje se novi hotel Thassos Grand Resort 5* sa cenama već od 1.139 €, kao i hotel Alexandra Beach 4* sa cenama već od 1.279 €.

Na Olimskoj regiji izdvaja se odlična ponuda u hotelu Cronwell Platamon Resort 5*, kao i ponuda za hotel Olympion Melathron 2* u kojem se može boraviti po ceni apartmanskog smeštaja. Izdvajaju se još i hoteli Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u regiji mesta Aleksandropolis, hotel Alexandros Palace 5* na Atosu, hoteli Pelli 3* i Atrium 3* na Kasandri. I još mnogo toga do 11.05.

- Pripremili smo odlične paket aranžmane sa autobuskim prevozom i apartmanskim smeštajem – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Izgleda neverovatno, ali po ceni već od 39 € po osobi, možete putovati autobusom i boraviti 10 dana u nekom od apartmana u Grčkoj. Pored predsezone, u ponudi imamo i odlične sezonske paket aranžmane.

Standardno popularna apartmanska ponuda turističke agencije „Travelland“ za ovo leto je obogaćena novim apartmanima i novim popustima do čak 20%: vila Adam II u Polihronu; vile Anna, Eleni i Odiseas u Haniotiju; vile Natasa i Nikoleta u Jerisosu; Garifalos u Pefkohoriju; vile Fideoglou i Aelia Lux u Nea Rodi.

- Za aranžmane sa avio-prevozom preporučujemo Siciliju, a u Grčkoj ostrva Kefalonija i Krf – predlaže Milan Jovanić iz agencije „Travelland“ – Naravno ne treba zaboraviti da u ponudi imamo čarter letove do Soluna koji se onda mogu kombinovati sa odabranim hotelom na Halkidikiju ili Olimpskoj regiji.

Iz svoje ponude za Siciliju turistička agencija „Travelland“ izdvaja hotele Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Athena 3* i Sant Alphio Garden & Spa 4*. I svi su na sniženju do 11.05. Na ostrvu Kefalonija agencija „Travelland“ preporučuje Michalis Studia i hotel Ocean View 2*, dok se na ostrvu Krf izdvajaju tri turistička objekta: Victoria Hill 3*, Eliana Hotel 2* i Eleni Studios. Ove ponude su takođe sa popustima do 11.05.

- Od svih trenutno aktuelnih aranžmana za gradove Evrope, izdvojio bih aranžman za Milano – navodi Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – U pitanju je garantovan polazak 18.05. sa odličnom cenom od 75 € po osobi.

Sve informacije u vezi ponude turističke agencije „Travelland“ možete dobiti na adresi agencije Dobračina 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja