EKSKLUZIVNO: Rolan Garos se vraća na B92!
Foto: PR

Sjajne vesti

EKSKLUZIVNO: Rolan Garos se vraća na B92!

Zabava -

Drugi Gren Slem sezone, jedini na šljaci, igra se od 29. maja u Parizu. Mečeve Otvorenog prvenstva Francuske na terenima Rolan Garosa ove godine prenosiće televizija B92.

Novak Đoković u Pariz dolazi kao branilac trofeja. Grad u kojem je osvojio svoj najduže čekani trofej dočekuje ga kao favorita. Rafael Nadal i Endi Mari sigurno imaju iste ambicije, da slave - Nadal jubilarni deseti put, a Mari prvi. Lista izazivača je duga, mladi Aleksandar Zverev, uvek nezgodni Vavrinka, domaće nade Conga i Monfis, svi žele da zablistaju u dve nedelje pariske teniske mode.

Na terenu ćemo videti i Janka Tipsarevića koji se vraća posle duge pauza, Viktora Troickog i Dušana Lajovića. Na ženskom turniru imaćemo Jelenu Janković, titulu brani Garbinje Mugurusa, a lista kandidatkinja za slavlje duža je, čini se, nego ikada.

B92 će pratiti turnir od početka do kraja, izveštač sajta Nikola Đukić biće sve vreme u Parizu, a pred mečeve se priprema studijski program sa gostima, intervjuima učesnika i prilozima o istoriji, ali i toku ovogodišnjeg turnira.

Veliko finale 116. muškog turnira na programu je, nadamo se sa Novakom Đokovićem na terenu, 11. juna.

"Drago mi je što se tenis vraća na televiziju na kojoj su prenošeni neki istorijski mečevi i koja ga je uvek volela i pratila. Posebno mi je drago što ćemo, posle pauze, ponovo imati priliku da se sa novinarske i komentatorske strane, 'borimo' sa velikim izazovom. Znam da nas čeka dosta posla u te dve nedelje i veoma mu se radujem," kaže Miloš Šaranović, urednik sportskog programa B92.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track