Najnovije vesti

NAGRADNA AKCIJA KURIRA: Osvojite 5x2 karte za DANCE BOX žurku u Barutani!
Foto: Promo

NAGRADNA AKCIJA KURIRA: Osvojite 5x2 karte za DANCE BOX žurku u Barutani!

Zabava

Cena regularnih karata za ovaj septembarski spektakl je 790 dinara, a naš portal vam deli 5x2 karte besplatno!

 

Britanska zvezda - Matt Nash​, potpisnik izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama kao što su “Armada Music”, “Axtone”, “Revealed Recordings”, “Size Records” i “Spinnin' Records”, tvorac popularnih hitova "Know My Love" i "Starlight", 9. septembra u Barutani po prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope, u organizaciji Madness Factory i Belgrade Vandalism.

 

Šta treba da uradite da biste osvojili karte?

 

Da biste osvojili ulaznice potrebno je da učestvujete u našoj nagradnoj akciji na Kurir.rs Fejsbuk stranici. Ono što je potrebno da uradite je da na objavi ove vesti na stranici Kurir.rs ostavite svoj komentar sa odgovorom na pitanje: Zašto baš ti treba da osvojiš karte za DANCE BOX žurku? Zatim, pozovite svoje drugare da ga lajkuju jer pobednici akcije su autori čiji komentari prikupe najviše lajkova (svaki učesnik može ostaviti jedan komentar na post o akciji). Imaćete sat vremena (do 13h) da postavite komentar, a zatim još sat da ga vaši prijatelji i naši fanovi lajkuju (do 14h). Nakon toga pravimo presek svih komentara koji su pristigli prema navedenim pravilima, pravimo listu komentara sa najvećim brojem lajkova i kontaktiramo pobednike putem Fejsbuk inboksa o načinu preuzimanja ulaznica. Podsećamo, dobitnici ulaznica su autori 5 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu.

 

*NAPOMENA: Zbog transparentnosti akcije i jednake šanse za sve učesnike, u obzir će se uzimati SVI komentari koji budu postavljeni prema navedenim pravilima. Ovo uključuje i komentare koji se prikazuju i kada se otvore Fejsbuk filteri (Top unfiltered comments – slika ispod). Pobednici su autori 5 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu. Svi komentari koji budu postavljeni posle 13h biće diskvalifikovani. Jedan učesnik akcije može da osvoji samo jedan par ulaznica tokom trajanja ove akcije.

 

ŠTA VAS OČEKUJE NA DANCE BOX ŽURCI?

 

Na Dance Box događaju podršku će mu pružiti jedan od najtraženijih DJ-eva u regionu - Galoski, potpisnik izdanja za “Protocol Recordings”, “Flamingo Recordings”, “Universal Music Sweden”, koji je u protekla dva meseca zabeležio nastupe pored najvećih svetskih imena, Martin Garrix-a i Hardwell-a!

 

Line up će kompletirati domaća DJ ekipa, koja se svojim radom godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: Pessto, Vandal Steve b2b Cavin Viviano, Divolly & Markward i SML!

 

Regularne karte po ceni od 790 RSD i VIP karte po ceni od 1290 RSD mogu se nabaviti na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima.

 

Takođe, za sve vas koji dolazite sa ekipom, za regularne karte aktuelna je AKCIJA 3 + 1 GRATIS! Količine su ograničene!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...