“KO TI PRAVI SVADBU?”
Foto: Promo

“KO TI PRAVI SVADBU?”

Zabava -

„Ko ti pravi svadbu” je specifičan i beskrajno zabavan program, sa mnogo emocija i neočekivanih situacija, a na programu Prve televizije je od srede, 27. septembra od 21 sat. Emisija je urađena po licencnom formatu “Wedlocked” i beleži fantastičan uspeh u svim zemljama u kojima se emituje.

Odmah po objavljivanju konkursa za buduće mladence u Srbiji, prijavilo se više stotina parova u želji da se upuste u ovu svojevrsnu avanturu i finansijski olakšaju pripremu najvećeg događaja za jedan par. Na poklon dobijaju 5.000 evra za venčanje ali, oni ne znaju za jedno iznenađenje, a to je da organizacija svadbe i nije baš u njihovim rukama već tu obavezu kompletno preuzimaju njihove porodice - od kupovine venčanice, cipela za mladoženju i odela, biranja prostora i muzike, burmi, kumova, keteringa! Mladenci ne samo da ne učestvuju u organizaciji venčanja već im je zabranjeno da budu u bilo kakvom kontaktu sa porodicom. I to pravilo ne smeju da prekrše jer se u suprotnom budžet smanjuje.

foto: Promo

Emisija „Ko ti pravi svadbu?“ pun je humora, emocija, konflikta i spaja dve porodice različitih interesovanja. Da li će uspeti da nađu kompromis i zaista svojoj deci naprave najsrećniji dan u životu? Da li će ovo biti venčanje iz snova ili potpuni promašaj, videćemo na kraju, na svadbi. A glavni koordinator svih priprema je šarmantna voditeljka Nataša Aksentijević koja se savršeno snalazi u svojoj novoj ulozi. Nataša vodi i gledaoce i porodice kroz sve procese do svadbe: “Uverena sam da će gledaoci uživati u emisiji.

Prepuna je neočekivanih obrta, ispunjena emocijama, a videćemo I mnogo lepih običaja. Zato I ne iznenađuje veliki uspeh koji postiže u svim zemljama u kojima se emituje jer pomera granice kada je reč o ovom žanru, a ja nekako volim da kažem da je čak i dokumentarnog karaktera. Naravno, tim Prve televizije ga je prilagodio našem mentalitetu i običajima i možemo slobodno da kažemo da očekujemo veoma dobru zabavu”, kaže voditeljka.

foto: Promo

Osim što nas vodi kroz celu priču od saopštenja izabranog para, čitanja pravila, upoznavanja sa njihovim porodicama, kontrolisanja potrošenog novca I poštovanja pravila, Nataša je ujedno I najveseliji gost na svadbi.

Da li će roditelji ispuniti zadatke I zadovoljiti svoju decu u izboru od torte do kumova i koja nas iznenađenja još očekuju, ostaje da vidimo u sredu, 27. septembra u 21h na Prvoj u beskrajno zabavnoj emisiji “Ko ti pravi svadbu?”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track