Najnovije vesti

MAMINI SINOVI: Muškarac ima samo jednu sigurnu ljubav – ljubav svoje majke
Foto: Promo

MAMINI SINOVI: Muškarac ima samo jednu sigurnu ljubav – ljubav svoje majke

Zabava

U petak 29. septembra u 20:30 časova na Prvoj televiziji kreće novi sitkom „Mamini sinovi“ producentskih kuća Fresh production i Blekbuk.

Serijal od 42 epizode prati zajednički život majke Rose, koja je potpuno podetinjila u starosti, i njenog sina Milentija – Bebe, koji odavno nije dete. Svojim nemešanjem, Rosin stariji sin Miša, kao po pravilu, dodatno komplikuje situaciju. U ovoj igri, svako ima svoj cilj, ali jedno je jasno - pobednika nema. Rosa ne može bez Bebe, Beba ne može sa Rosom, a Miša, jednostavno, nema vremena. U tom začaranom krugu, kroz čitav niz urnebesnih situacija i zapleta pratimo kako roditeljsko kormilo stalno menja kapetana, ali brod uporno plovi u smeru koji Bebi najmanje odgovara. Ono što je sigurno jeste da nije lako naći ženu kad živiš sa majkom.

foto: Promo

Sjajnu glumačku ekipu predvodi Svetlana Ceca Bojković, koja se ulogom mama Rose u velikom stilu vraća pred televizijsku publiku. Rosine sinove Bebu i Miše igraju Andrija Milošević i Nenad Jezdić. Pored Vanje Milačić u ulozi Joke i Slobode Mićalović kao Bebine bivše žene, u seriji se pojavljuju brojna glumačka imena među kojima su Vlasta Velisavljević, Slobodan Boda Ninković, Katarina Gojković, Vanja Nenadić, Jelena Stupljanin, Ivan Tomić, Aleksandar Đorđević i mnogi drugi.

Andrija Milošević uživa u radu sa Cecom Bojković, koju smatra živom legendom i fantastičnom ženom punom duha i energije, i Nenadom Jezdićem za koga kaže da je fenomenalan i „bomba“ serije. Nenad Jezdić objašnjava da je u seriji sve jako živo i na pravi način adaptirano za naš jezik, humor, mentalitet i okolnosti u kojima živimo, pa je samim tim i igrati lepše i lakše.

foto: Promo

Serija „Mamini sinovi“ je adaptacija izuzetno popularnog australijskog sitkoma „Majka i sin“ (Mother & Son) emitovanog u periodu od 1984. do 1994. godine, koji se zbog velikog uspeha kod publike i dalje reprizira.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...