Najnovije vesti

(FOTO, VIDEO) ZA NEVERICU: Mačke naselile prodavnice širom Srbije i evo sta su donele…
Foto: Promo

(FOTO, VIDEO) ZA NEVERICU: Mačke naselile prodavnice širom Srbije i evo sta su donele…

Zabava

(BEOGRAD, NOVI SAD, ČAČAK, NIŠ, VALJEVO, SUBOTICA… ) Neverovatna stvar se danas desila u čak 18 gradova u Srbiji… Mačke su zaposele izvesne prodavnice i tvrdoglavo odbijaju da ih napuste do ponedeljka u ponoć! Najzanimljivije od svega je da su sve ove mačke crne…

Šta se noćas u 00:00h dogodilo po svim većim mestima u Srbiji za većinu ljudi je misterija… Prodavnice Top Shop i Dormeo, kako u tržnim centrima, tako i van njih naselile su horde crnih mačaka.

Odlučili smo da istražimo o čemu se radi i ustanovili da su mačke posetile i sajtove ovih kompanija, kao i kol centar. Na Crni Petak one su donele popuste do čak 80% i to na gotovo sve proizvode koji se u njihovim prodavnicama nude. Zahvaljujući tajnim snimcima, saznali smo i KAKO su to izvele!

Kako su mačke ovo uradile pogledajte u VIDEU:

Tradicionalno, Top Shop i ove godine pravi najveću godišnju rasprodaju Crni Petak - sa gotovo 1000 artikala poznatih brendova Dormeo, Top Shop, Delimano, Walkmaxx i Liveactive.

Šta reći? Ukoliko vam je potrebno da poboljšate svoje spavanje, osvežite spavaću ili dnevnu sobu uz Dormeo, kao od šale obavite svakodnevne poslove uz Top Shop, kuvate lakše i brže uz Delimano, obnovite svoju kolekciju Walkmaxx obuće ili budete u formi uz LiveActive… Obavezno što pre posetite www.crnipetak.rs ili idite do najbliže prodavnice i na vreme odaberite proizvode koji su vam potrebni, po najboljim cenama u godini!

Požurite, uradite to odmah, jer akcija Crni Petak traje samo do ponedeljka, 27. novembra u ponoć. Odaberite nešto za sebe dok ima zaliha! Posetite www.crnipetak.rs odmah.

(Promo tekst)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...