SNIŽENJE U TRAVELLAND-u: Do 47% popusta na letovanje u Grčkoj!
Foto: Promo

SNIŽENJE U TRAVELLAND-u: Do 47% popusta na letovanje u Grčkoj!

Zabava -

Grčka će i narednog leta ugostiti mnogobrojne turiste iz Srbije a koje destinacije odabrati, gde su najlepše plaže i u kojim hotelima odsesti pitali smo zaposlene u turističkoj agenciji ,,Travelland”.

Ljudi iz naše zemlje najčešće letuju na Halkidikiju i u Olimpijskoj regiji. Grčka egejska obala je prilično razuđena a krase je duge peščane plaže i kristalno čisto more. Sunčanih dana je mnogo a sezona traje od maja do novembra kada ove oblasti posti hiljade turista.

foto: Promo

Na Sitoniji se izdvajaju dva fantastična hotela sa 5 zvezdica i all inclusive uslugom: Cronwell Sermilia i Porto Carras Grand Resort kog čine Meliton i Sithonia. Za one koji ipak biraju polupansion i hotele sa manje zvezdica dobra opcija su Elea Village i Lily Ann Village sa po 3 zvezdice u Nikitiju. Blizu njih smešten je i izuzetan hotel Athena Pallas Village.

Kasandra kao najjužniji deo Halkidikija, svojim posetiocima pored predivnih plaža nudi i veoma dobru uslugu na bazi polupansiona u hotelima Grand Victoria i Grand Otel u Haniotiju, dok na poluostrvu Atos, pred samim vratima Svete gore, stotine zadovoljnih klijenata boravi u Alexandros Palace hotelu.

foto: Promo

U ,,Travelland” agenciji smo saznali da su pored hotela na Halkidikiju na popustu do 47% i hoteli Olimpijske regije poput Cronwell Platamon Resorta i Olympion Melathron-a sve do 30. novembra.

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track