UPOZNAJTE SKRIVENA BLAGA SRBIJE: Najlepše tradicije naše domovine, neiscrpan izvor inspiracije!
Foto: Promo

UPOZNAJTE SKRIVENA BLAGA SRBIJE: Najlepše tradicije naše domovine, neiscrpan izvor inspiracije!

Zabava -

Volite da otkrivate nova mesta, a ne znate gde biste putovali? Donosimo vam najlepšu inspiraciju - naša zemlja može da se pohvali sa toliko neistraženih prirodnih lepota i prizora koji oduzimaju dah!

Šumadija i Zapadna Srbija sa svojom netaknutom prirodom i predivnim malinjacima, lepota Istočne Srbije, koja nas odmah asocira na ukusne, zrele, domaće kruške, kao i nepregledne ravnice Vojvodine, ukrašene bogatim vinogradima zrelog, sočnog grožđa, nepresušan su izvor inspiracije za umetnike i ljubitelje prirode koji žele da upoznaju pun potencijal naše domovine.

foto: Promo

Pored prirodnih lepota, tu su i divni, jedinstveni običaji kojima naša zemlja obiluje. Licidersko srce, na primer, pravi je simbol tradicionalnog srpskog vašara i veselja, uvek drag poklon i lep ukras u svakom domu.

foto: Promo

Da li ste znali da je licidersko srce počelo da se pravi u Vojvodini još u 18. veku? Tu je i nadaleko poznat vojvođanski vez, kojim su žene ukrašavale nošnju, stolnjake, pamučne maramice, a zrelo, zdravo, sočno voće svakako je najveći ponos i prava autentična lepota i ukus Srbije.

Koliko ove lepote mogu da inspirišu dokazuje i potez neXta, koji je, inspirisan bogatim ukusom i svežinom domaćeg voća iz najlepših krajeva naše zemlje, odlučio da inspiriše i svoje verne kupce i podari im tri nova, jedinstvena ukusa.

foto: Promo

Zapadna Srbija očarala ih je sočnom malinom, Istočna bogatim ukusom domaćih krušaka, a Severna zrelim zrnima slatkog, osvežavajućeg grožđa.

Uz nove ukuse, stigla su i prelepa nova pakovanja, koja će možda i u vama izazvati tračak nostalgije i dah nekih prošlih vremena, jer, osim kvaliteta i ukusa čuvene srpske maline, domaćih krušaka i sočnog grožđa, neXt je sačuvao i prepoznatljivu tradiciju spskih kolevki ovog voća .

foto: Promo

Eto šta sve može da se izrodi iz putovanja po možda malo manje poznatim predelima Srbije! Našu domovinu ne čini samo Beograd, i zato vas pozivamo da i sami krenete u sličnu avanturu, pa, ko zna, možda i vi dobijete neku inspiraciju?

Ponesite sa sobom i novi NeXt od maline, grožđa ili kruške, da vas podseti na ovu divnu priču, lepote Srbije i autentičan ukus voća, jer zaista - voće pokreće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track