NOVOGODIŠNJE ČAROLIJE: Deda Mraz za vikend u Tempu!
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJE ČAROLIJE: Deda Mraz za vikend u Tempu!

Zabava -

BEOGRAD – Za sve mališane koji su bili dobri tokom godine, Deda Mraz je tokom predstojećeg vikenda pripremio brojne poklone u beogradskim Tempo hipermarketima. Svu tu dobru decu čekaju i mađioničar i klovn, koji će ih zabavljati svojim skečevima, a dobre vile će biti zadužene za šminkanje i prerušavanje u superheroje ili junake crtanih filmova. I zbog toga nemojte da oklevate, jer Deda Mraz žarko očekuje dolazak dece da svi, uz igru i pesmu, gegove klovnova, zeca iz šešira i ostale trikove, zabave i razvesele.

Ne brinite, Deda Mraz će biti spreman da sasluša sve novogodišnje želje i fotografiše se sa mališanima. Kao i prošlih godina, sve fotografije će biti objavljene na facebook strani Tempo hipermarketa odakle će roditelji moći da preuzmu ovu lepu uspomenu.

Za zabavu i dobro druženje, ekipi Deda Mraza se ovom prilikom pridružila i Baka Mraz, a svi oni će uz zvuke gitare i vesele dečje pesmice, deci pružiti pravi osećaj praznične radosti. Ova novogodišnja aktivacija će se održati u subotu u Tempo hipermarketima na Vilinim Vodama (10-14h) i Kvantašu (16-20h), a u nedelju na Vračaru ( 10-14h) i na Adi (16-20h).

Prošlog vikenda Tempo Deda Mraz je posetio Tempo centre u Čačku, Užicu, Vrnjačkoj Banji i Kraljevu i podelio oko 3000 paketića. Ovog vikenda je u Beogradu, a sledećeg je ostalo da poseti Tempo u Šapcu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Čujte i počujte, Tempo Deda Mraz je na turneji! Ho, ho, ho! Dođite da se družimo u Tempo hipermarketima i uživamo u prazničnom raspoloženju i iščekivanju Nove godine!

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track