SITNICE KOJE GRADE VELIKE STVARI
Foto: Promo

SITNICE KOJE GRADE VELIKE STVARI

Zabava -

Ponovo je tu pred vratima. Pred Novu godinu sve nas, nekako, uhvate čudna i raznovrsna osećanja, euforija, romantika, seta, melanholija...

Nova godina sa sobom nosi praznično raspoloženje, ali i priliku da se iznova zapitamo, podvučemo crte, preispitamo, poželimo ili shvatimo šta ne želimo. To je period kad se opraštamo sa nekim lošim navikama i kad obema rukama zagrlimo one dobre ili neke nove sa kojima želimo dalje kroz život.

To je period praštanja, novih odluka, za koje se nadamo da su bolje od onih prethodnih, ali to je i vreme zahvalnosti za sve ono što imamo, što nas okružuje i ono čemu težimo, što nas pokreće. Vreme zahvalnosti sitnim, nekad nevidljivim trenucima koje često kroz svakodnevnu jurnjavu ne primetimo, a zapravo, tek kasnije shvatimo, da su ti momenti i najvredniji.

To su osmesi naših najdražih, to je dorbo raspoloženje, to je zagrljaj ili poljubac na kiši, to je sunčani dan, to je vaša pesma, to je dobra fora, to je noć pod zvezdama, to je... Sigurno svako od vas ima svoj primer za sitnicu koja znači i koju treba da pamtimo. Hajde da kažemo jedno veliko „Hvala“, ništa više, za sve trenutke koje ostaju u sećanju. Hajde da kažemo jedno „Hvala“ za svaki novi dan koji nam donosi mogućnost da se iznova desi taj momenat, koji će stati u red nezaborava.

Coca-Cola je ove godine odlučila da vam svima izgovori jedno „Hvala“, svima vama kojima sitnice čine velika dela, čine život. Podelite je ili poklonite svima koji su vam činili trenutke posebnim. Na vama je samo da odaberete da li ćete ih obradovati uz Coca-Colu originalnog ukusa ili sa onom bez šećera.

Za koju god varijantu da se odlučite, budite sigurni, za nekoga ćete pokrenuti novogodišnju magiju, pokrenućete i krug zahvalnosti koji će vas ispunjene i srećne odvesti u 2018. godinu, gde vas i dalje čeka nezaboravni, osvežavajući ukus Coca-Cole!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track