POKLON ZA DAN KUPACA: LC Waikiki stilisti vas oblače od glave do pete
Foto: PR

27. januar

POKLON ZA DAN KUPACA: LC Waikiki stilisti vas oblače od glave do pete

Zabava -

U subotu, 27. januara vodeći turski modni brend-LC Waikiki, na globalnom nivou obeležava Dan kupaca u svih svojih 835 prodavnica i 38 zemalja u kojima je prisutan, uključujući i 18. prodavnica u svim delovima Srbije. Ovim povodom LC Waikiki je odlučio da svojim vernim kupcima pruži mogućnost da ostave svoje komentare u vezi sa unapređenjem usluge a da zauzvrat budu nagrađeni za njihovu lojalnost. Nakon što budu pregledani od strane LC Waikiki tima, tri najbolja predloga iz svih delova Srbije će biti nagrađeni tako što će ih LC Waikiki stilisti obući od glave do pete!

foto: PR

„Zadovoljni kupci su ključ uspeha ove kompanije i bez njih ne bi bio moguć tako brz rast na teritoriji Srbije koji je za 25 meseci LC Waikiki doveo do mesta tržišnog lidera“, poručuje Biljana Lazić, računovođa iz LC Waikiki kancelarije u Beogradu.

Poslovanje kompanije LC Waikiki je bazirano na tri osnova principa-kvalitetna odeća po pristupačnim cenama, koja omogućava svima da se dobro obuku za malo novca, prijatna, topla atmosfera i pristupačna organizacija objekata prodaje, koja omogućava posetiocima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno, kao i savršena usluga, u potpunosti usmerna na zadovoljstvo kupca tokom boravka u nekoj od LC Waikiki prodavnica.

foto: PR

"Jedva čekamo da pročitamo komentare o načinima na koji možemo unaprediti našu uslugu i nagraditi lojalnost", navodi Lazar Masal, IT specijalista u LC Waikikiju.

Ako želite da vas LC Waikiki stilisti obuku od glave do pete, iskoristite Dan kupaca 27. Januara, i u nekoj od prodavnica širom Srbije ostavite vaš kreativni komentar.

foto: PR

Ovo je još jedan dobar razlog da uz postojeće sniženje posetite neku od LC Waikiki prodavnica u vašem gradu.

Svako zaslužuje da se dobro obuče!

Vaš LC Waikiki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja