TRENUTAK UŽIVANJA
Foto: Promo

TRENUTAK UŽIVANJA

Zabava -

Nekoliko osušenih i skupljenih listića, sa malo vruće vode, pre nekoliko hiljada godina otisnulo se na dug put kako bi zajedno obišli svet. Čovek je, naravno, zajedno sa ostatkom sveta, oberučke prihvatio šolju čudesnog napitka! U skladu sa svojim kulturama, svako je na različit način pripremao čaj, a mnogi poklanjaju veliku pažnju pripremi i serviranju čajeva, stvarajući od ovog čina čitave rituale. Međutim, nije samo priprema čaja ta po kojoj se razlikuju nacije, već i po ritualima ispijanja čaja.

foto: Promo

I dok svako od nas ima različite jutarnje rituale, za buđenje i lep početak dana, mnogima je potrebno da i kasnije imaju svoju malu pauzu, za osveženje i predah. Predlažemo da tada probate nešto sasvim drugačije, fuziju ukusa crnog i zelenog čaja, voća i biljaka – Fuzetea.

foto: Promo

Napitak vrhunskog kvaliteta iz kartegorije ledenih čajeva, koji dolaze u čak četiri osvežavajuća ukusa: crni čaj-breskva-hibiskus, crni čaj-limun-limunova trava, zeleni čaj-mango-kamilica i crni čaj-šumsko voće. Ekstrakti čaja su organskog porekla i potiču iz 100 održivih izvora čaja, dok je procenat šećera smanjen za 30 odsto dodavanjem stevije koja ima nula kalorija i spada u beskalorijske zaslađivače.

foto: Promo

Fuzetea prvi put nudi originalne kombinacije ukusa koje na specifičan način spajaju istok i Zapad, te se tako sočni mango našao u zagrljaju domaće kamilice, a egzotična limunska trava pojačava aromu limuna. Hibiskus u kombinaciji sa breskvom dobija novu dimenziju, bša kao i mešavina šumskog voća i crnog čaja. Iznenadićete se koliko će vas osvežiti, opustiti, ali i podsetiti da ponekad nije loše „osamiti se“ i uživati u tim momentima.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja