Najnovije vesti

SAJAMSKI POPUSTI VEĆ UVELIKO AKTUELNI U TRAVELLANDU!
Foto: Promo

SAJAMSKI POPUSTI VEĆ UVELIKO AKTUELNI U TRAVELLANDU!

Zabava

Bez obzira da li vas srce vuče do obližnje Grčke ili u daleke egzotične krajeve, planiranje je prvi korak ka realizaciji putovanja. Odluka gde i kada ćemo putovati neretko zavisi od budžeta koji smo spremni da izdvojimo te su popusti idealna prilika da se opredelimo za nešto drugačije. Da su, pre nego u svim knjigama na svetu, najlepše priče pronađene među stranicama pasoša znaju oni najiskuniji koji su svoje destinacije odavno odabrali i rezervisali jer sajamski popusti već uveliko traju u turističkoj agenciji ,,Travelland”.

foto: Promo

Grčka je, kao i svake godine, veoma interesanta. Od Halkidikija, preko Olimpa i Atike, sve do Peloponeza, možete uživati u prelepim i dugim peščanim plažama, gastronomskim specijalitetima i odličnim hotelima. I ove sedmice ćete imati priliku da ugrabite fantastične popuste za rezervaciju grčkih hotela koji u ,,Travellandu” idu do čak 50%. I Krf, Rodos i Krit su na listi mnogih ljubitelja letnjeg odmora jer važe za destinacije bogate istorijske i kulturne baštine, neverovatne energije i visokokvalitetne usluge.

foto: Promo

Ako poželite da odmarate na obali Crnog mora sigurno će vam biti interesantna bugarska letovališta Sunčev breg, Zlatni Pjasci, Nesebar ili Albena. Za ove destinacije su u ,,Travellandu aktuelni popusti do 37%.

foto: Promo

Sa ,,Travellandom” svoj godišnji odmor možete provesti i na Siciliji. Rajske plaže, zdrav mediteranski vazduhu, ukusni sicilijanski specijaliteti i neprevaziđena sicilijanska vina upotpuniće vaš odmor i stvoriti vam uspomene za pamćenje. Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za Sardiniju koja već godinama predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi.

foto: Promo

Ako ste doneli odluku da vaše naredno putovanje ipak bude egzotično sigurno će vas obradovati ono što ,,Travelland” ima da ponudi. Za Dohu, prestonicu najbogatije zemlje sveta i oazu Persijskog zaliva kao i za dragulj Emirata - Dubai ,,Travelland” daje popust do 70€ po osobi za 7+ noćenja, a za manje od 7 noćenja, letovanje u ovim biserima u pustinji možete ostvariti uz sniženje cene za 50€ po osobi.

foto: Promo

I ne, tu nije kraj sjajnim ponudama! Uživanje u letovanju i na ostalim egzotičnim destinacijama iz ,,Travellandove” ponude možete ostvariti uz popust od 50€ po osobi. Veliko interesovanje vlada za najveće ostrvo Karipskog arhipelaga, Kubu čije neverovatne plaže, koralni grebeni, bujno zelenilo i bogata kulturna baština privlače turiste iz čitavog sveta.

foto: Promo

Popularno je i ostrvo Bali čije kilometre peščanih plaža, slikovite terasaste plantaže pirinča, visoke aktivne vulkane i mnogo tropskih predela punih egzotičnog, divljeg života možete posetiti po ceni već od 499€. ,,Travelland” će vas u svojim azijskim avanturama povesti i do Tajlanda da se uverite zašto oni koji su ga posetili govore da je to najuzbudljivija zemlja na svetu.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/ Zbog velikog interesovanja radićemo i tokom vikenda: u subotu 24. februara od 09h do19h, kao i u nedelju 25. februara. od 10h do 18h.

(Promo - Tekst: Foto Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...