Dani komunikacija: Najuticajnija dizajnerka dolazi u Rovinj!
Foto: Promo

Dani komunikacija: Najuticajnija dizajnerka dolazi u Rovinj!

Zabava -

Morag Crichton Myerscough, višestruko nagrađivana dizajnerka, koja svojim porukama oplemenjuje svoja dizajnerska rešenja, dolazi na Dane komunikacija.

Morag Crichton Myerscough, jedna od deset najuticajnijih dizajnerki u poslednjih sto godina, biće gošća na festivalu Dani komunikacije u Rovinju. Reč je o višestruko nagrađivanoj dizajnerki, zaljubljenici u neformalan, eklektični dizajnerski stil. U svojim projektima, Morag često koristi šarene neonske boje koje spaja s geometrijskim uzorcima i oblicima. Poznata je i po pozitivnim porukama kojima oplemenjuje svoja dizajnerska rešenja. U kreiranju rešenja uključuje lokalni identitet, istoriju, kulturno nasleđe te usko sarađuje s lokalnom zajednicom.

  • Pitanja kojima se Morag bavi, verujem, u glavama su mnogih kreativaca, neizbežno je razmišljati kako naša dela utiču na ljude i imaju li zaista stvarni uticaj na svet. Posetoci festivala čuće razmišljanja jedne od najznačajnijih dizajnerki današnjice, Morag će iz nesvakidašnjeg ugla posmatranja govoriti o dizajnu i kreativnom radu.- ističe predsednik uprave HURA-e Davor Bruketa.

O Danima komunikacija:

Tehnologija i kreativnost teme su šestog izdanja ovog festivala. Iz godine u godinu Dani komunikacija beleže sve veći porast posetilaca. Uz Morag, organizatori su najavili ovogodišnje predavače: Susan Credle, jednu od najmoćnijih žena marketinške industrije, Brada Parscalea, direktora kampanje Donalda J. Trumpa, Mr. Binga vrhunskog ilustratora, arhitektu kontroverznih projekata, Grahama Finka, multimedijalnog umetnika i jednog od najnagrađivanijih kreativnih direktora koji „crta očima“, stručnjake za odnose s javnošću: Gabrielu Lungu, direktorku agencije za konsalting WINGS i Hermesa Holma iz agencije PRIME Weber Shandwick te vrsne stručnjake, predavače koji će govoriti o korišćenju veštačke inteligencije, augmented reality tehnologije, podacima i GDPR-u u službi kreativnosti - Christoffera Malmera, Olivera Kibblewhite i Sola Rogersa.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track