Magnetrans – dobro delo za um i telo
Foto: Promo

Magnetrans – dobro delo za um i telo

Zabava -

Magnezijum spada u grupu „7 veličanstvenih“, zapravo on je jedan od 7 esencijalnih makroelemenata. Esencijalni znači da je neophodan za život i normalno funkcionisanje organizma, ali i da ga moramo svakodnevno unositi ne bi li sačuvali i unapredili svoje zdravlje.

foto: Promo

Šta je Magnetrans?

Magnetrans je dodatak ishrani, vrhunskog kvaliteta, proizveden u Nemačkoj. Magnetrans je i jedan od preparata magnezijuma u koji stanovnici cele Evrope imaju najviše poverenja.

Magnetrans u svom sastavu sadrži optimalnu dozu magnezijuma od 375 mg. Preparat je u vidu kesica sa praškom, prijatnog ukusa, koji se direktno sipa na jezik. To je dobro zbog mogućnosti praktične primene uvek i na svakom mestu, bez vode, ali i zbog bolje resorpcije magnezijuma već na nivou usne duplje.

Kome je Magnetrans namenjen?

  1. Sportisti i rekreativci: Magnetrans doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i smanjenje umora i iscrpljenosti. Sa druge strane sprečava pojavu grčeva u mišićima. Dakle, Taman za sportski dan.
  2. Osobe sa oboljenjima srca i krvnih sudova, stariji i dijabetičari: Magnetrans normalizuje srčani ritam, snižava krvni pritisak i održava tonus krvnih sudova. Takođe doprinosi i regulaciji povišenog šećera, Taman bez šećeran.
  3. Za lepši pol: Magnetrans se uz kalcijum i vitamin D koristi u prevenciji osteoporoze, ublažava tegobe vezane za PMS i posebno se savetuje u trudnoći jer sprečava kontrakcije, snižava povišeni krvni pritisak i sprečava pojavu grčeva u nogama koji su izraženi kod trudnica. Magnetrans – Taman za mamin dan.
  4. Svakodnevni stres, glavobolje i poremećaji sna: Magnetrans doprinosi smanjenju osetljivosti na svakodnevni stres i smanjuje učestalost glavobolja kod osoba sa migrenom. Dakle, za osobe sa povećanim psihičkim naporima, zaposlene, studente Magnetrans – Taman za stresan dan.
foto: Promo

Kako se koristi Magnetrans?

Jednostavno, jedna kesica dnevno, direktno na jezik i to nam je TAMAN ZA SVAKI DAN.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track