SAMO U TRAVELLANDU: DOHA VEĆ OD 279€, DUBAI OD 269€, BALI OD 399€!
Foto: Promo

SAMO U TRAVELLANDU: DOHA VEĆ OD 279€, DUBAI OD 269€, BALI OD 399€!

Zabava -

Pre samo dvadesetak godina – ribarska sela, a danas svetski turstički giganti Doha i Dubai su za kratak vremenski period prošli put od trnja do zvezda, a sada su nikad lakše dostupni zahvaljujući ,,Travellandu” i to po veoma povoljnim cenama! Pridružuje im se i čarobni Bali, najsjajniji dragulj Malajskog arhipelaga!

foto: Promo
foto: Promo

Ambicioznim planiranjem i investiranjem, ova dva grada na Bliskom istoku su se u poslednjoj deceniji afirmisala kao svojevrsne ''Meke svetskog turizma.'' Doha i Dubai su epicentri kulturnog diverziteta - zahvaljujući tome što većinu populacije ne čine Arapi. Svako je po nešto iz svoje domovine doneo i implementirao u kulturu ovih gradova. Od prelepih džamija i religioznih objekata, preko poslovnih četvrti i luksuznih svetskih hotela do pustinjskih predela koji odišu duhom prošlih vremena – možete naići na sve navedeno i mnogo više od toga. Ako ste se pitali šta možete da radite na ovim egzotičnim destinacijama, mi ćemo vam reći - sve! Sve je podređeno tome da vi – uživate! Samo neke od atrakcija su: skijanje u pustinji u Dubaiju, uživanje u pogledu sa najviše građevine sveta, Burdž Kalife, poseta čudesnoj cvetnoj bašti u pustinji gde se nalaze čitave građevine napravljene od cveća, božanstvene plaže sa pogledom na gradske horizonte i još mnogo toga. ,,Travelland” vas u Dubai vodi po ceni već od 269€. A prvi dostupan polazak je već 29.04.2018.

foto: Promo
foto: Promo

Doha, izmeđuostalog, nudi posetu Almaha prirodnom rezervatu, zatim pustinjski safari, prelepe plaže, krstarenja i posetu Octopus kompleksu gde će se održati Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine. Možete je posetiti po ceni već od 279€.

foto: Promo
foto: Promo

Nešto istočnije, konkurencija im je indonežansko ostrvo Bali koje nudi hindusitičku kuturu u svom punom sjaju – prelepe hramove, pirinčana polja, starinske ulice sa brojnim igračima, sviračima, trgovcima, ali s druge strane i udoban i moderan smeštaj, gurmanske specijalitete iz celog sveta i šoping za svačiji džep. Bali je simbol divnih prirodnih vrednosti – jezera, vodopada, kanjona, plaža ali i ludih festivala, karnevala i uličnih manifestacija. Sa ,,Travellandom” ovaj tropski raj možete posetiti po ceni već od 399€.

foto: Promo
foto: Promo

Ove tri egzotične destinacije nude hranu, piće, provod i kupovinu za svačiji džep. Ljubitelji arapske kulture i on koji žele da istraže kako je nekad bilo na obalama Persijskog zaliva, mogu da se zapute u čuvene ''sukove'', pijace u starim delovima grada. U Dubaiju, Gold suk je pre nekoliko decenija bilo žarište trgovine zlatom ovog dela sveta, a sad je divna atrakcija gde posetioci mogu da kupe nakit i predmete od zlata. Pandan Gold Suku u Dohi jeste pijaca Vakif, u kojoj možete naći sve što vam na um padne, tezge su prepune, živopisne i raznolike, a prodavci se ne smiruju dok vam ne izvuku koji rijal iz džepa. Nešto dalje na istok, ulice Balija su pretrpane uličnim prodavcima, zanatlijama, muzičarima i zabavljačima, i nećete odoleti da ne potrošite nešto novca, pa makar kupili samo ručno rađene priveske i suvenire.

foto: Promo
foto: Promo

Naravno, za ljubitelje ''high-end'' kupovine sve ove destinacije nude mega šoping molove sa radnjama najpoznatijih svetskih brendova, uz sezonska sniženja koja traju duže nego u ostatku sveta. Govoreći o hrani, šta god da volite, moći ćete da degustirate na bilo kojoj od ove tri destinacije za koju se odlučite. Hrana iz celog sveta, bilo da je reč o prestižnim restoranima ili o fast – food kioscima, izbor je ogroman i zavisi samo od vas! Ljubiteljima noćnog provoda ćemo reći samo jedno – ovi gradovi nikad ne spavaju!

Iskoristite priliku i uputite se u ,,Travelland” još danas i rezervišete svoje egzotično putovanje. Podsećamo da je Doha na raspolaganju po ceni već od 279€ a Dubai po ceni od 269€. Atraktivni Bali možete posetiti po ceni već od 399€.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track