Najnovije vesti

Zbog velikog interesovanja, poznati će i sledeće nedelje poklanjati garderobu maturantima u 150 minuta!
Foto: Prva TV

PRVA TV

Zbog velikog interesovanja, poznati će i sledeće nedelje poklanjati garderobu maturantima u 150 minuta!

Zabava

Od ponedeljka, 28. maja do petka, 1. juna

Dobra namera ekipe 150 minuta i poznatih ličnosti da se malim i velikim maturantima pokloni neki omiljeni komad garderobe, odjeknula je iznad svih očekivanja. Odziv je bio za svaku pohvalu i mnogi VIP-ovci su poželeli da učestvuju u ovoj lepoj akciji, a maturanti su se u velikom broju javljali putem društvenih mreža kako bi svoje specijalno veče učinili još posebnijim noseći haljinu, sako, cipele ili tašnu svojih omiljenih ličnosti.

 

foto: Prva TV

A poznate ličnosti zaista nisu štedele. Mnogi od njih se sećaju vremena kada roditelji nisu mogli da im priušte kupovinu odela i haljina te su tako na poklon dobijali odeću koja im je bila velika. To je upravo bila priča glumca iz serije „Istine i laži“ Danijela Korše koji je te godine zajedno sa sestrom proslavljao maturu. On malu, ona veliku. Pošto nije bilo novca za oboje, morali su da se snađu. Danijel je tako nosio odelo koje mu je bilo veliko, a koje je dobio od svog komšije. Upravo zbog tog svog iskustva, Danijel je odlučio da pored dva sakoa koje je doneo u studio, kupi posebno odelo maturantu, srećnom dobitniku i to po njegovom kroju i broju kako bi se osećao i komforno i prijatno.

 

foto: Prva TV

I drugi glumci iz serije „Istine i laži“ su se odazvali i doneli divne poklone. Borka Tomović je tako poklonila dve prelepe haljine, jednu od njih je nosila na premijeri, a drugu je upravo i sama dobila za svoju maturu. Dušan Kaličanin je doneo dve haljine, a pošto je njegova komšinica bila oduševljena ovom akcijom, zamolila ga je da i njene dve haljine ponese u studio i obraduje devojčice. Danijela Dimitrovska donela je takođe prelepu haljinu koju je lično pravila za sebe za jednu posebnu priliku. Mnogo je predivnih primera – Lena Kovačević, Stefan i Danijela Buzurović, Bojana Stefanović, Zoran Kesić, Željko Vasić, Ivana Selakov, Stevan Anđelković, Zoran Pajić i voditeljka vesti Prve Ana Mitić, obradovali su gledaoce svojim najdražim komadima garderobe.

 

foto: Prva TV

Sledeće nedelje ekipa „150 minuta“ i poznate ličnosti nastavljaju u istom ritmu. Videćemo šta su za maturante izdvojil Lena Bogdanovic, Sergej Ćetković, Dejan Petrović, Miljana Gavrilović, Marija Kilibarda, Mašan Lekic, Miloš Urosević i mnogi drugi. Saznaćemo i kako su oni izgledali i kako su se proveli za svoje matursko veče.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Prva TV)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...