Najbolja agencija u regiji s BalCannesom odlazi u Cannes!
Foto: Promo

WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Najbolja agencija u regiji s BalCannesom odlazi u Cannes!

Zabava -

Najboljih 25 prema odabiru stručnog žirija osvaja nagrade BalCannesa

Zagreb, 18. jun – Sve agencije za tržišne komunikacije iz regiona pozvane su da do 1. septembra 2018. prijave svoje projekte na BalCannes, koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu Weekend Media Festivala. Na sedmom izdanju BalCannesa u organizaciji Hrvatskog udruženja društava za tržišne komunikacije (HURA) i Weekenda izabraće se 25 najboljih komunikacijskih projekata iz celog regiona. Najbolji među njima osvojiće posebne nagrade žirija, BalCanneske lavove, dok najbolju agenciju iz regiona očekuje posebna nagrada – takmičenje na međunarodnom festivalu kreativnosti Cannes Lions 2019! Naime, dobitniku nagrade za najbolju agenciju organizatori BalCannesa platiće troškove prijave jednog projekta na Cannes Lions takmičenju 2019. godine.

O nagrađenima će odlučivati žiri sastavljen od 25 stručnjaka, predstavnika klijenata, agencija i novinara iz nekoliko zemalja regiona. Zanimljivo je to što je BalCannes retka prilika da takmičari iz prve ruke saznaju kako o njihovim projektima zasebno razmišlja svaki od tri segmenta žirija – klijenti, agencije i mediji.

Na BalCannesu se takmiče mali projekti ili velike kampanje, a isto tako i domaći projekti i oni kreirani za strana tržišta, kojima se upravo na BalCannesu dodeljuje nagrada za najbolji komunikacijski projekat kreiran za inostrano tržište, kao i za najbolji projekat realizovan na regionalnom tržištu.

foto: Promo

Odlične vesti za sve koji žele da se prijave jesu i posebne opcije 4 + 1 gratis i 7 + 3 gratis. Ove godine agencija koja prijavi četiri projekta peti projekat može prijaviti gratis, dok se za prvih sedam projekata koje prijavi ista agencija ne naplaćuju dodatna tri projekta. Prijave za BalCannes sprovode se onlajn na veb-stranici www.balcannes.com.

Jedanaesti Weekend Media Festival ove godine se održava od 20. do 23. septembra, kao i uvek u bivšoj fabrici duvana u Rovinju. Osim po konstruktivnim, a ponekad i provokativnim raspravama, Weekend je poznat i po najboljim žurkama. I ove godine nas očekuje raznovrstan muzički program i druženja do dugo u noć.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track