Najnovije vesti

PREMIJERNO NA KURIRU SPOT ZA PESMU LETO TEBE DOZIVA Mjuzikl na ulicama Beograda
Foto: Promo

LETO JE STIGLO

PREMIJERNO NA KURIRU SPOT ZA PESMU LETO TEBE DOZIVA Mjuzikl na ulicama Beograda

Zabava

S prvim danom leta stigao je i video spot koji promoviše srpsku prestonicu u kom učestvuju javne ličnosti, plesači, mališani, a prikazuju se najlepše lokacije glavnog grada: Kalemegdan, Tašmajdan, Ada …

Mikser bend na čelu sa Markom Jovičićem i Nemanjom Stanojkovićem, snimio je spot za svoju prvu pesmu "Leto tebe doziva". Spot ima za cilj promociju leta u Beogradu i samog Beograda kao turističke destinacije.

Pokrovitelj ovog projekta je Turistička organizacija Beograda, koja će spot koristiti u promotivne svrhe. U ovom megalomanskom projektu, neviđenom dosad na našim prostorima, učestvuje preko 200 javnih ličnosti i preko 2000 plesača, srednjoškolaca, mališana…

Ceo spot je koncipiran kao mjuzikl na ulicama Beograda. Snimalo se na najznačajnijim i najlepšim lokacijama u gradu - Tašmajdan, Kalemegdan, Trg republike, Ada ciganlija, Slavija, Hram Svetog Save..

Pesmu možete čuti premijerno na sajtu Kurira:

- S ponosom možemo reći da ovakav projekat još nije viđen na ovim prostorima, prvenstveno zbog broja ljudi koji učestvuje u svemu, takođe s ponosom možemo reći da su sve javne ličnosti, kao i članovi autorskog tima, organizacije, izuzev tehnike i opreme, radili volonterski i dobrovoljno. – kažu autori ovog projekta i dodaju:

- Pripreme za ovo snimanje su trajale četiri meseca, a vrlo je laskavo imati ovoliki broj javnih ličnosti u spotu, predvođene Vlastom, Markom NIkolićem, Feđom, Erolom Kadićem i ostalim bardovima naše glumačke scene. Ovo je tek početak, naredne godine plan je da promovišemo Srbiju kao turističku destinaciju.

(Promo tekst)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...