PREMIJERNO NA KURIRU SPOT ZA PESMU LETO TEBE DOZIVA Mjuzikl na ulicama Beograda
Foto: Promo

LETO JE STIGLO

PREMIJERNO NA KURIRU SPOT ZA PESMU LETO TEBE DOZIVA Mjuzikl na ulicama Beograda

Zabava -

S prvim danom leta stigao je i video spot koji promoviše srpsku prestonicu u kom učestvuju javne ličnosti, plesači, mališani, a prikazuju se najlepše lokacije glavnog grada: Kalemegdan, Tašmajdan, Ada …

Mikser bend na čelu sa Markom Jovičićem i Nemanjom Stanojkovićem, snimio je spot za svoju prvu pesmu "Leto tebe doziva". Spot ima za cilj promociju leta u Beogradu i samog Beograda kao turističke destinacije.

Pokrovitelj ovog projekta je Turistička organizacija Beograda, koja će spot koristiti u promotivne svrhe. U ovom megalomanskom projektu, neviđenom dosad na našim prostorima, učestvuje preko 200 javnih ličnosti i preko 2000 plesača, srednjoškolaca, mališana…

Ceo spot je koncipiran kao mjuzikl na ulicama Beograda. Snimalo se na najznačajnijim i najlepšim lokacijama u gradu - Tašmajdan, Kalemegdan, Trg republike, Ada ciganlija, Slavija, Hram Svetog Save..

Pesmu možete čuti premijerno na sajtu Kurira:

- S ponosom možemo reći da ovakav projekat još nije viđen na ovim prostorima, prvenstveno zbog broja ljudi koji učestvuje u svemu, takođe s ponosom možemo reći da su sve javne ličnosti, kao i članovi autorskog tima, organizacije, izuzev tehnike i opreme, radili volonterski i dobrovoljno. – kažu autori ovog projekta i dodaju:

- Pripreme za ovo snimanje su trajale četiri meseca, a vrlo je laskavo imati ovoliki broj javnih ličnosti u spotu, predvođene Vlastom, Markom NIkolićem, Feđom, Erolom Kadićem i ostalim bardovima naše glumačke scene. Ovo je tek početak, naredne godine plan je da promovišemo Srbiju kao turističku destinaciju.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track