Delimo dobre vibracije i trenutke radosti!
Foto: Promo

Sensa Piazzetta sreće

Delimo dobre vibracije i trenutke radosti!

Zabava -

Sensa Festival, održan 23. i 24. juna na Tašmajdanu podigao je prestonicu na noge i priredio nezaboravan vikend

Piazzetta sreće je tokom dva dana bila jedinstveno mesto koje slavi život uz dobre vibracije, i širenje novih ideja i znanja. Posetioci su mogli da učestvuju u radionicama za decu i odrasle, da probaju nove ukuse i mirise organske hrane i kozmetike kao i da uživaju u muzici Olivere Popović, Flitara Gaute i lekovitim vibracijama gonga. Poglede je privlačila i divna izvedba Art Yoga Similirsa kao i predstavnika Vidya škole joge, a posebno atraktivno je bilo i predstavljanje Aerial joge.

foto: Promo
foto: Promo

Posetioci su mogli da odmore i uživaju, ali i da otkriju kakve sve misterije čuva voda uz pomoć naših prijatelja Voda Voda. Mogli smo da vidimo kako izgledaju kristali vode na izložbi fotografija, kao i kako voda reaguje na zvuk tibetanskih činija, ali i da saznamo zašto je toliko važna za naše zdravlje nakon konsultacija sa nefrologom dr Gordana Peković Peruničić

Na bogatom štandu Idea Organic je predstavila svoju ponudu organskih proizvoda gde su svi zainteresovani mogli i da dobiju i praktične savete njihovih nutricionistkinja.

foto: Promo
foto: Promo

Raznovrsnu ponudu je upotpunilo i razigrano predstavljanje kozmetičkih proizvoda Le Petit Marseillais Posetioci su uživali u moćnim mirisima eteričnih ulja te učestvovali u nagradnim igrama.

foto: Promo
foto: Promo

Mirisnu oazu je ponudio i Silan sa fantastičnim aromama a posetioci su se poigrali i kreirali poruke sreće i ljubavi.

foto: Promo

Osveženje smo pronašli u magičnom Fructus kutku gde smo probali zdrave i ukusne čajeve, ali i saznali i da se čajem mogu slikati najlepše slike.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track