Huawei P20 tim otputovao u Rusiju!
Foto: Promo

Huawei P20 tim otputovao u Rusiju!

Zabava -

Deset dobitnika Huawei kreativnog konkursa i njihovi saputnici otputovali su za Rusiju gde će večeras biti vatrena podrška našim momcima na utakmici koju igramo protiv jednog od najvećih favorita – reprezentacije Brazila.

Kolika su očekivanja od puta i uzbuđenje pred najbitniju utakmicu koja našim momcima može značiti prolazak u osminu finala prestižnog međunarodnog takmičenja i krune uspeha svakog profesionalnog fudbalera, podelili su sa nama neki od dobitnika:

“Previše sam uzbuđen. Meni je ovo već drugi Huawei telefon, a sada imam još jedan motiv više da, kada sledeći put budem kupovao telefon, to opet bude Huawei!”, Darko Gorunović, Beograd

„Od putovanja očekujem da se baš, baš, baš dobro zabavimo, i stalno smejemo“, Ivana Mirković, Kragujevac

Dejana Lazarevska iz Zrenjanina rekla je da očekuje vatreno navijanje na tribinama, nezaboravno iskustvo, dobro druženje i provod.

A kakva su očekivanja od same utakmice podelio je sa nama Nebojša Krudelj koji dolazi iz Zrenjanina:

„Očekujem fenomenalnu utakmicu. Najbitniji je izbor tima za utakmicu sa Brazilom, a svi ulažemo velike nade da ćemo biti deo istorije i da će ta utakmica biti ono što će se prepričavati godinama.”

Predstavnici kompanije Huawei podjednako su uzbuđeni kao i članovi Huawei P20 tima, a u jedno su sigurni – naši momci će na utakmici Srbija-Brazil imati jednu veliku prednost – dvanaestog igrača koji će ih svim srcem bodriti sa tribina stadiona u Rusiji.

U iščekivanju početka utakmice Srbija - Brazil, Huawei poziva sve zainteresovane da iskoriste priliku da Vide više i isprate dešavanja van terena na zvaničnoj Huawei stranici @huaweimobilers zahvaljujući poznatom sportskom TV licu Aleksandru Stojanoviću. Tokom utakmice koje igra domaći tim on će se uključivati uživo kako bi svim pratiocima Huawei kanala omogućio da Vide više, prokomentarišu igru i osete atmosferu kao da su i sami na utakmici.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track