Najnovije vesti

ZBOG VREMENSKIH NEPRILIKA KONCERT DINA MERLINA PREMEŠTEN NA KNEŽEV ARSENAL (FOTO)
Foto: Promo

NOVA LOKACIJA

ZBOG VREMENSKIH NEPRILIKA KONCERT DINA MERLINA PREMEŠTEN NA KNEŽEV ARSENAL (FOTO)

Zabava

Kragujevac je već nedeljama unazad sav u znaku dugo najavljivanog open-air spektakla Dina Merlina, a organizacijski tim koje predvode mnogobrojne tehničke ekipe angažovane na njegovoj realizaciji proteklih par dana prati vremenske prilike koje su pogodile našu zemlju. Za realizaciju ovakvog mega projekta ništa ne sme biti prepušteno slučaju, a svi posetioci zaslužuju najbolji mogući ugođaj.

1 / 9 Foto: Promo

Izuzetno nepovoljni vremenski uslovi i obilne padavina su u tolikoj meri nakvasile travnati teren na Hipodromu, da tehničke ekipe nisu u mogućnosti da pristupe realizaciji postavke bine.Zbog toga je organizator koncerta Dina Merlina u Kragujevcu, nakon dugog razmatranja odlučio da je u najboljem interesu publike kao i bezbednosti i tehničke realizacije, da promeniti lokaciju održavanja koncerta sa Hipodroma u Kragujevcu na Knežev Arsenal. Nova lokacija, udaljena svega 2 km od prvobitne, će u datim uslovima svim posetiocima omogućiti još bolji i komforniji doživljaj koncerta na otvorenom, saopšteno je iz organizacionog tima.

Svi oni koji u subotu budu u Arsenalu sigurno će doživeti jedinstvenu muzičko-scensku čaroliju kakvu samo priređuje neprikosnoveni Merlin: osvežena set lista posebno pripremljena za letnju sezonu i velika produkcija obogaćena specijalnim efektima koja ide uz rame sa najvećim zvezdama današnjice. Pod dirigentskom palicom ovog harizmatičnog umetnika 30.6. sve ćeto biti pretvoreno u nezaboravnu čaroliju na otvorenom.

Uoči polaska za Kragujevac Dino Merlin je poručio da jedva čeka susret sa svojom publikom u subotu, 30.6. u Kneževom Arsenalu.

Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...